Verzorging

100% lief voor mama met 100% natuurlijke verzorging


Op zondag 14 mei worden honderdduizenden moeders weer lekker in de watten gelegd door de rest van de familie. Behalve een ontbijtje op bed en de hele dag lekker doen waar ze zelf zin in heeft, wordt moeder natuurlijk verwend met leuke en lieve cadeautjes. Het liefst recht uit het hart, en met liefde gegeven. Nog mooier is het wanneer je cadeautje ook nog eens met liefde is gemaakt, met aandacht voor onze planeet!

Beauty Kitchen geeft speciaal voor Moederdag drie superfijne cadeautips, om mama een heerlijke verwentijd te bezorgen. En het mooie is: ook de prijs is een cadeautje! Beauty Kitchen biedt namelijk in aanloop naar Moederdag flinke kortingen op deze Moederdagideeën.

Detox in a Bag
Een prachtcadeau om moeder in de watten te leggen. De Detox In A Bag bevat vijf 100% natuurlijke producten die de huid reinigen, verzorgen en een heerlijke energieboost geven. Bevat Pink & Pure Himalayan Salt 1kg, Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm 30ml, Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate 15ml, een Facial Konjac Sponge en een stap-voor-stap gidsje hoe mama het beste uit haar detox haalt.
Prijs: in plaats van de afzonderlijke waarde van ruim € 50,- voor de producten, betaal je nu maar € 19,99.

Create Your Own Lipbalms
Beauty Kitchen doet haar naam eer aan door kits met ingrediënten te leveren om thuis te kokkerellen. Zo maakt moeder bijvoorbeeld heel eenvoudig haar eigen Lip Balms. Met de uniek verpakte Lip Balms Kit en een nauwkeurig recept creëert ze in een handomdraai 4 verschillende lipbalms. Voor mama’s met lippen om te zoenen!
Prijs: € 14,99 i.p.v. € 19,99

Create Your Own Bath Bombs
Dit cadeau tovert ‘no doubt’ een stralende lach op je moeders gezicht! Met de Create Your Own Bath Bombs uit de Chill me-lijn maakt ze zelf maar liefst 300 gram bruisballen voor in bad. Zo kan ze ultiem genieten van een ontspannend verwenmoment voor zichzelf.
Prijs: € 19,99 i.p.v. € 29,99

Beauty Kitchen is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen/Essenza) in Nederland en België. Voor informatie, vestigingen en de webshop: holland and barrett.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

1 Comment

  1. Leuk leuk. Beauty Kitchen is een supermooi merk met erg leuke verpakkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.