Verzorging

8×4

DSC_2697

Deodorant we kunnen niet zonder ze, ze hebben bij de vele onder ons een vast ochtend routine.

Mijn favoriete deodorant is van 8×4 & deze gebruikte ik ook voor het allereerst toen ik aan de deodorant begon.  En sindsdien ben ik altijd trouw gebleven bij deze 8×4 deodorant. Waarom ik voor 8×4 heb gekozen is dat ze erg mooi & leuk uitzien. En hij doet ze werking goed.

Latere de jaren zien de flessen ook anders uit. Voorheen waren ze glanzend van kleur. Maar nu zijn ze allemaal mat & ze zijn alleen maar mooier op geworden. Ze hebben een inhoud van 150 ml.

Ook ruikt het erg lekker, maar niet alle geuren van 8×4 vindt ik persoonlijk lekker.
Zelf vind ik dat ze eigelijk een testers moeten zetten voor alle deodoranst in de winkels.
Want iedereen spuit maar in de winkel of die lekker ruikt. En uiteindelijk zit er minder in dan bij de andere. Wat je dan uiteindelijk voor dezelfde prijs betaald.

Mijn favorieten is de Hollywood & Beauty. De Hollywood ruikt naar cranberry, wild rose & musk. De Beauty ruikt naar dragon fruit, caramel & orchid. Ze ruiken allebei lekker zoet.

DSC_2700

DSC_2699

De deodorant spuit erg fijn & wat ik ook erg belangrijk vindt is dat deze geen witte waas achterlaat. Lijkt me ook steeds vervelend als je een shirt wilt aan trekken & je ziet witte vlekken op. Ook voldoet hij ook aan de 24 uur bescherming, dus dat vind ik ook erg fijn.

DSC_2701

De 8×4 deodorant kan ik alleen maar positief over zijn. Ik haal ze altijd bij de Kruidvat & ze zijn vast wel ook bij andere drogisterij te verkrijgen.

Wat is jou favoriet deodorant?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.