Lifestyle

Adventkalenders

DSC_0074

Ik weet nog héél goed (en waarschijnlijk de meeste van jullie ook) toen ik klein was mijn aller eerste chocolade advent kalender kreeg van mijn oma.

Me oma legde mij uit hoe zo’n advent kalender in zijn werk ging en dat ik elke dag 1 deurtje open mocht doen. Natuurlijk vond ik erg leuk om zo’n deurtje open te doen, maarja als klein kind zijnde wilde ik natuurlijk alle deurtjes open doen om te kijken wat voor figuurtje chocolade in zat. Als ik terug aan denk moet ik wel eigenlijk om mezelf lachen.

Maar goed advent kalenders daar hebben we hier in Nederland té WEINIG van! Althans vind ik. Het is wat anders dan een simpel standaard cadeautje te kopen. En in een advent kalender zit er méér dan 1 cadeau en je hebt er elke dag veel plezier ervan (als je niet alles tegelijk op één dag alle deurtjes open doet). Ik moet wel bij zeggen mocht je een advent kalender op het oog hebben, raadt ik je aan om direct te kopen want ze zijn erg gewild en aangezien er niet véél ruime keuze zijn.

Zelf heb ik dat helaas mee moeten maken, dat was tijdens onze trip in Keulen. Het was van Maybelline en ik zag het bij de DM staan. Ik dacht bij mij zelf ow dat haal ik morgen wel, want ik ga dat niet de hele dag mee sjouwen. En dat was om de hoek waar wij verbleven. Maar je raadt het al de volgende dag waren ze allemaal weg! Ik had er enorme spijt dat ik de dag van tevoren niet gelijk mee heb genomen. Uiteindelijk heb ik maar een andere advent kalender gekocht bij de DM.

Ik heb er aantal een selectie’s van advent kalenders voor jullie bij elkaar gezameld, voor eventuele cadeau tips. Ik laat alleen de dichte advent kalenders zien, want ik zie bij sommige bloggers die dat wel de inhoud laat zien wat bij elke deurtje erachter zit en dat vind ik zelf erg jammer. Want dan kun op gaan voorbereiden als je één van de advent kalenders ga krijgen. Terwijl ik zelf van verrassing hou én het blijft een cadeau anders kun je net zo goed niet verpakt als cadeau geven of krijgen. Als het kan zet ik gelijk bij elke advent kalender een link erbij zodat je gelijk naar de website toe kan.

Voor de liefhebbers van Essence. Hij is al te verkrijgen bij de Kruidvat voor ongeveer €19,- euro.
ess_MerryBerry_Adventskalender

W7 een budget merk en erg geliefd, want ik zag bij sommige online dat deze uit waren verkocht en weet ook niet of ze in de winkels te verkrijgen zijn. En de prijs van deze advent kalenders verschilt per website online ( wat ik zelf erg raar vindt). Maar ik heb toch nog één website kunnen vinden waar je deze kan kopen http://www.everybodycare.com/w7-advent-kalender-merry-christmas.html?channel_code=110&product_code=97002243&gclid=CJ_-jf6Nn8kCFUgOwwodoVEHug daar kost die € 24,95 euro en dan komt er extra 5 euro boven op voor de verzendkosten.
W7AdventCalendar

The Bodyshop heeft daarnaast nog anderen variant advent kalenders wat je hier ziet is er één van. Dit is een Deluxe variant kost € 120,- euro en de 24 happy days kost € 75,- euro en ze zijn al te verkrijgen. http://www.thebodyshop.nl/cadeausets/€-30-en-meer/24-happy-days-premium-advent-calendar.aspx
tbsemea_961241470189794

L’OCCITANE heeft een onweerstaanbare advents-kalender, samengesteld in samenwerking met MY LITTLE PARIS. Hij is al te verkrijgen bij L’OCCITANE filialen. De prijs hiervan is €39,- euro.
12185567_1230291980330702_5065001839928642941_o

Een adventskalender van karton met een goudkleurige print. De kalender heeft 24 luikjes met accessoires in verschillende afmetingen en uitvoeringen van metaal, kunststof en glas. De prijs hiervan is € 29,99 euro. http://www.hm.com/nl/product/35078?article=35078-A&cm_vc=SEARCH
naamloos

De naam verklapt eigenlijk al, maar neemt niet weg hoe leuk deze carrousel eruit ziet! Dit is te verkrijgen online o.a. bij http://www.makeupmusthaves.nl/yankee-candle-christmas-advent-carousel.html

christmas_2015_advent_carousel

En zo heb naast deze leuke advent kalenders ook de originele de chocolade advent kalenders die al jaren bestaan. Super leuk kan niet wachten dat ik mijn advent kalender mag openen.

Ben je erg benieuwd naar wat voor advent kalender ik heb en wat er elke dag achter dat deurtje zit? Volg mij op Instagram onder de naam seeyanextnl.

Heb je zelf nog eventuele cadeau tips voor anderen ivm de feestdagen die eraan komen, laat dan een berichtje achter bij de reacties altijd welkom! :-).

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.