Beauty

¡ARRIBA! Blush

DSC_2865

De naam doet mij denken aan de vakantie & dat komt voor Essence ook goed uit. Er is nu een leuke collectie genaamd ¡Arriba!. De enigste wat voor mij uitsprong was de blush.

Dit prachtige blush heeft 3 verschillende kleuren licht, donker roze & oranje. Ook vind ik de doorzichtige deksel handig. De naam van dit blush heet Baila, Baila.  Ook vind ik erg leuk hoe ze de kleuren in de blush hebben gedaan, zelf vind ik net soort van planeet patroontje in zitten of net als water verf dat je alle verschillende kleuren verf in het water gooit.

DSC_2864

De swatch vind ik niet tegen vallen, het zijn zacht van kleur. Donker roze misschien ook wel koraal roze, oranje & licht roze.

DSC_2867

Ook hier heb ik op mijn gezicht gedaan, de kleur is niet sterk aanwezig & geeft toch een zachte uitstraling. Ik heb alle kleuren door elkaar gemixt. Ideaal als je toch blush wilt aanbrengen maar dat het niet sterk aanwezig is.

DSC_2870      DSC_2875

Ik vind het een prima product van Essence, de kleur pigmentatie vind ik ook goed & de blush zelf ziet er erg leuk om naar te kijken.

De collectie ¡Arriba! is nu al te verkrijgen bij de Kruidvat & de Trekpleister voor € 2,99 euro. Heb jij al iets kunnen bemachtigen van deze collectie ¡Arriba! van Essence ?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

1 Comment

  1. Lisanne says:

    Lekker gezond kleurtje geeft de blush zo nog maar even kijken of ze hem nog hebben bij de kruidvat! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.