Beauty

Artdeco Art Couture

DSC_3322

Goedemorgen allemaal! Langzamer aan komen we de herfst tegemoet. Hoewel we af en toe nog een beetje van de zon kunnen genieten mogen we niet klagen.

Vandaag heb ik 2 mooie herfst kleuren nagellak van Artdeco. Al eerder heb ik op mijn blog gepost over de nieuwe herfst/ winter collectie van Artdeco je kunt hier op deze link klikken om te lezen http://seeyanext.nl/?p=3510 .

De kleurtjes die ik mocht uitproberen van Artdeco zelf is de kleur nummer 700 & 791. Deze nagellakjes komen uit het collectie Mystical Forest.

De flesjes ogen strak & modern uit. Ze hebben een inhoudt van 10ml.

DSC_3326

De kleur nummer 791 is grijs/met een paarse ondertoon.

DSC_3328

Als ik mijn nagels lak doe ik altijd in 2x voor de dekking. Bij het eerste keer aanbrengen dekte bij beide kleuren niet in één keer. Deze kleur is toch wel mijn lievelings kleur. Ik ben ook meer van deze kleurtjes voor in het herfst/ winter. Ook bij beide kleuren hebben een hele goede pigmentatie.

DSC_3317

De kleur nummer 700 is een zwart met een rode ondertoon of ook wel wijnrood. Hier kun je niet zeggen dat je zwart ziet, maar als je eenmaal in de zon of andere licht deze kleur nagellak onder houdt dan zul je zien dat er rood inzit.

DSC_3325

Hier kun je dat goed zien dat de kleur nagellak naar het zwart neigt. Hoewel ik niet héél gauw zulke kleurtjes als deze pak, vind ik juist wel mysterieus uitzien.

DSC_3305

Maar als je in de zon houdt zie je een rode gloed doorheen. Vind het erg een mooie herfst kleur.

DSC_3309

Deze prachtige nagellakjes geven beiden een mooie glans & bij de 2e keer aanbrengen geeft deze ook een mooie dekking. Zelf ben ik erg weg van de kleur 791. De nagellakjes zitten minimaal een week goed op je nagels. Ik ben er zeker blij mee & ga zeker met liefde deze kleurtjes dragen in de herfst/ winter.

Ze kosten € 8,95 euro & zijn al te verkrijgen bij de Douglas filialen.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.