Beauty

Artdeco Hydra Lip Booster

DSC_4297De vorige keer kon je al zien dat er een nieuwe collectie uit was gekomen van Artdeco in samenwerking met Talbot Runhof. Een prachtige collectie moet ik je eerlijk toegeven, vooral met het bloemen print op hun verpakking. Ik kreeg van de week de Artdeco Hydra Lip Booster binnen om het uit te testen. Kijk snel met mij mee wat ik er van vindt.

Wat doet de Hydra Lip Booster volgens Artdeco? De lipgloss creëer jouw een sensuele volle lippen. Dus ik ben er ook erg benieuwd of dat ook zo is. De kleur spreek mij erg aan en daardoor krijg ik ook zin in de lente en in de zomer wat ook een mooie kleur voor is. Ik heb ik in de kleur 06 Translucent Papaya Sorbet ook wel zalmoranje genoemd.
DSC_4292

De lipgloss heeft een standaard applicator. De inhoudt is 6ml en kost € 9,60 euro.
DSC_4300

Hier zie je mijn swatch in de kleur zalmoranje.
DSC_4379

Hier heb ik de lipgloss aangebracht en de kleur is doorzichtig wat je dan een natuurlijke glans krijgt. Ik had zelf meer gehoopt dat ik de kleur (dus de zalmoranje zelf) meer te zien kreeg. Tijdens mijn swatch zag je wel de kleur zalmoranje goed zitten en eenmaal op mijn lippen aangebracht zie je vooral op mijn onderlip de zalmkleur lichtjes zitten.
Lip 2016-03-05-17-05-16-28

Ondanks dat de lipgloss bij mij meer doorzichtig uitziet op mijn lippen vind ik hem alsnog erg fijn en mooi uitzien.  Wat je ook dagelijks kan dragen voor een subtiele look. Ook merk ik wel dat mijn onderlip wel ietsje voller is wat ze hadden beloofd over de Hydra Lip Booster. Het brengt ook makkelijk aan en geeft geen plakkerige gevoel. profiel1 2016-03-05-17-03-44-052

De Hydra Lip Booster komt uit de lijn Fashion Colors Spring/ Summer 2016 en zijn al te verkrijgen bij de Douglas filialen en op hun webshop Douglas.nl.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

  1. Ik vind het mooi dagelijks kleurje. Leuk om iets van dit merk voorbij te zien komen.

  2. Dit is wel een kleurtje dat jou heel goed staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.