Verzorging

Beauty Kitchen

dsc_6052Een goodiebag van Beauty Kitchen. De naam klinkt al erg leuk! Zelf dacht ik dat het make-up producten waren. Totdat ik in de zwarte tas ging kijken, die ook nog eens wat zwaarder aanvoelt. Kijk snel met mij mee.

De achter liggende gedachte van Beauty Kitchen
100% natuurlijk, 100% effectief, 100% betaalbaar én 100% ethisch. Dit gedachtegoed laat Beauty Kitchen niet alleen tot uiting komen in haar producten, verpakkingen en keuze van ingrediënten, maar ook in de zorg voor onze aarde. Oprichtster Jo-Anne heeft in het bijzonder een grote liefde voor dieren, die naadloos aansluit bij de filosofie van Beauty Kitchen. Om die reden zet het natuurlijke beautymerk zich dan ook met veel passie in voor het Ziwa Rhino Fund in Uganda, met als doel de neushoorn een beter toekomstperspectief te geven.

Best wel een mooi gedachte achter het Beauty Kitchen gebeuren. Zoveel mogelijk milieu bewust zijn. Want alle labels of etiketten die hun gebruiken zijn gemaakt van afval kalk steen rotsen. Dus er zijn geen bomen, water of bleekmiddel die Beauty Kitchen gebruiken voor hun labels of etiketten. Ook ontzettend mooi idee dat ze de neushoorn willen helpen voor een betere toekomst.

De zwarte tas heeft van zichzelf een zware jute stof. Ik kan alle gelijk voelen dat het van een goed materiaal is. Ook staat er een leuke quote op de tas ‘I may not be perfect but at least I’m not fake’. Er zaten 4 verschillende producten van hun deel assortiment, waardoor ik ze allemaal kan uittesten. Ook zit er een boek bij met daarin al hun assortiment met een beschrijving en hun achter liggende gedachten van Beauty Kitchen.
dsc_6053

Het eerste product dat ik uithaalde en ook de zwaarste van alle vier is de Body Soufflé. Super leuk dat het in zo’n potje zit! Ook het etiket mag er zeker wezen.
dsc_6047

Boven op het deksel staat ook hun logo met een tekst erbij.
dsc_6049

En dan als ik het open doe, de geur ruikt SUPER lekker naar grapefruit en citroengras. De geur is écht aanwezig. Daarnaast zit er ook amandel olie, sheaboter en munt in.
dsc_6050

Het tweede product dat ik eruit haal is de Handbag Beauty Balm. Een klein potje dat je inderdaad mee kan nemen in je handtas. 😉
dsc_6044

Dit is een balm die je kunt gebruiken op droge plekken van je lichaam. Wat erin zit is olijf olie, kokosnoot olie, bijenwas, shea boter en abyssinian olie. Ruikt licht naar citroen.
dsc_6046

Het derde product is een Aroma Facial Concentrate, met andere woorden een product voor je gezicht op olie basis voor gevoelige of droge huid. Dit kun je ook voordat je make-up wil aanbrengen als eerst opdoen.
dsc_6038

Doordat er een pipet bij zit kun je makkelijk doseren.
dsc_6039

En dan het laatste product is een Body Oil. Een donker blauwe flesje ook hier met een pipet. De Body Oil is ideaal voor cellulitis, striae en tegen huidveroudering.
dsc_6041

Er zit jojoba olie, abyssinian olie en cederwood in.
dsc_6042

Wat ook fijn is om te weten dat alle producten van Beauty Kitchen niet op dieren zijn getest. Ook hoe je niet speciaal naar de UK toe te gaan om deze producten te willen kopen, maar gewoon hier in Nederland bij alle winkels van Holland & Barrett (voorheen De Tuinen). Super mooi en eerlijke producten van Beauty Kitchen, zeker een aanrader om de rest van hun assortiment te bekijken.

Hierbij wil ik Beauty Kitchen en MVPR bedanken voor hun producten!

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.