Beauty

Beebee Eyebrown Pencil Perfection

DSC_4303
Een goedemorgen allemaal! Zoals de meeste van jullie weten krijg ik elke maand een product thuis gestuurd van make-up actie. Dit keer kwamen ze met een eyebrown pencil mee aan. Ben erg benieuwd want de meeste producten wat ik tot nu toe heb gehad van make-up actie is mij erg goed bevallen. Dus kijk snel met mij mee.

De eyebrown pencil ziet er standaard uit zoals de meeste eyebrown pencils. Zoals je ziet zit er ook aan de zijkant van de dop een borsteltje waar je je wenkbrauw goed doorheen kan kammen of terwijl in vorm.
DSC_4303

Ik heb in de kleur dark brown/black ontvangen. Ze hebben in 3 verschillende kleuren blond, brown en dark brown/black. Normaal werk ik zelf nooit met een wenkbrauw potlood omdat ik zelf mij een harde uitstraling geeft. Vandaar dat ik altijd in poedervorm mijn wenbrauwen bijtekent. Dus ik ben erg benieuwd hoe deze wenkbrauw potlood bij mij bevalt.
DSC_4304

Zoals jullie kunnen zien heb ik van mijn eigen niet veel wenkbrauw haren. Het is wel in model geëpileerd en ik laat meestal door mijn zusje doen. Want zij heeft de opleiding schoonheidsspecialist gedaan en dat is wel zo makkelijk. Omdat ik niet veel wenkbrauw haren heb kleur ik altijd bij met mijn welbekende wenkbrauw kitje van Catrice. De wenkbrauw kitje van Catrice is in een poedervorm wat ik al eerder aangaf dat ik in poedervorm fijner vindt.

Op de tweede foto zie je dat ik mijn wenkbrauwen bij heb getekent met het eyebrown pencil van Beebee en ik moet zeggen dat ik verrast ben. Het oogt zacht uit wat ik eigelijk niet had verwacht bij een wenkbrauw potlood. Het potlood zelf vind ik ook erg fijn werken en het kleurt makkelijk in. Ook de kleur van de potlood vind ik bij mijn kleur wenkbrauwen matchen. Ook als ik mijn wenkbrauwen heb ingekleurd dan kam ik even nogmaals doorheen en dat deed ik dan met het bij behoorde borsteltje. Ook het borsteltje heb ik niks op aan te merken.
DSC_4312   DSC_4315

Ja, ik ben er tevreden over deze product van Beebee en raadt het zeker ook aan. Ook is deze eyebrown pencil hypoallergeen. Deze eyebrown pencil kost €17,95 euro en is al te verkrijgen op deze link http://www.beebeecosmetics.com/nl/25229198.html.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.