Beauty

BeeBee Monaco

DSC_4110Bij Make-up actie is het altijd een verrassing wat je elke maand krijgt. En wat je krijgt zijn top producten waarvan de producten door visagisten zijn goed gekeurd. En zo kreeg ik een prachtige product van maand januari binnen. Kijk snel wat ik van deze product vindt.

De exclusive lipstick van het merk Beebee. Beebee heeft 3 prachtige nieuwe kleuren uitgebracht waaronder bordeaux rood, rood en roze. De omhulsel is standaard zwart met gouden letters erop Collection Exclusive By Beebee.
DSC_4111

Als ik de omhulsel omdraai ziet ik een schattige gouden hartje op afgebeeld met de naam Monaco.
DSC_4114

Zelf heb ik de kleur roze mogen ontvangen ook wel genaamd 12 pink.
DSC_4117

De pigment is goed en de kleur oogt zacht roze.

DSC_4148

De kleur oogt wel anders als ik op mijn lippen aanbrengt omdat ik van mijn zelf iets licht getinte lippen heb. Maar dat neemt niet weg dat ik de kleur niet mooi vindt. Want zelf vind ik de kleur bij mij passen. Deze lip kleur zou ik ook dagelijks kunnen dragen. Verder voelt deze lipstick erg fijn aan , het droogt niet uit en het blijft best wel lang zitten ook als je heb geluncht bijvoorbeeld. Ook geeft deze lipstick een mooi subtiel glans. Ja ik ben er tevreden over deze lipstick!

2016-02-02-14-28-08-954

Deze lipstick Monaco is te verkrijgen op http://www.beebeecosmetics.com/nl/lipstick-monaco.html.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

8 Comments

 1. Mooi kleurtje zeg! Had wel nog niet zoveel van het merk gehoord, ben benieuwd geworden!

  1. Dankjewel Laura! Zelf had ik in het begin ook nooit van deze merk gehoord totdat ik ze op facebook voorbij zag komen. Moet zeggen tot nu toe top producten!

 2. Wat leuk dat het elke keer een verassing is, dan probeer te toch dingen die je anders niet zo snel zou kopen! Ik vind het een prachtig kleurtje!

  1. Hoi Anne, Dat is het inderdaad zeker een leuke verrassing wat je krijgt. Ja er zijn paar dingen bij wat ik heb gekregen die ik zelf niet zo snel zou kopen. Dus dat komt dan goed uit om zo toch uit te proberen 😉 De kleur ben ik zelf ook ontzettend blij mee en het blijft best wel lang opzitten.

 3. I kende dit merk nog niet, maar wel een prachtig kleurtje! -x-

  1. Het is ook inderdaad een mooi kleurtje die ook nog eens lang blijft zitten 🙂

 4. Mooie aanwinst! Staat je weer goed 😀

  1. Dankjewel Mariska! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.