Beauty, Lifestyle

Call Me BeautyLover For Clinique

cover glamourGoedemorgen op deze zaterdag ochtend! Ik heb van de week erg leuke nieuws mogen ontvangen en misschien raden jullie het al (zie foto) ik mag een jaar lang namens Glamour Clinique uittesten elke maand!!! Hoe ik hier in ben beland? Lees gauw met mij mee.

Hoe was het gegaan dat ik hier in belande?
Ik zag ineens op mijn facebook pagina op de timeline Glamour voorbij komen dat je eigen in kan schrijven voor om producten uit te testen. Je moest aangeven welke merk je graag zou willen uittesten en dat ging om Estée Lauder en Clinique. En ook je overige gegevens moest je invullen o.a. je website, adres enz.

Wat heb ik gekozen?
Het was voor mij even twijfelen wat ik nou wilde kiezen, het liefst zou ik ze allebei willen doen maar goed je moest er één van deze twee kiezen. Ik had gekozen voor Clinique, de meeste van jullie zouden denken waarom niet Estée Lauder?! Ja dat dacht ik toen der hand ook pas toen ik alles had ingevuld en verstuurde. Maar daar heb ik gelukkig een antwoordt op omdat ik zelf dat Clinique te weinig online zie met name vooral over review.  En Estée Lauder daar in tegen zie ik al erg vaak ook bij (on) bekende bloggers voorbij komen. Dat ik voor Clinique heb gekozen om meer naar voren te halen.

Toen was het afwachten.
Ja en toen was het afwachten of je werdt uitgekozen, want ze kozen maar 500 man uit waarvan de 250 man Estée Lauder werden uitgekozen en de andere 250 voor Clinique. En toen op 7 februari kreeg ik een mail dat ik uitgekozen was om deel aan te nemen voor Clinique.

En wat was ik SUPER BLIJ, ik kon het niet geloven en moest het wel een paar keer mijn mail goed door lezen tot het mij door dringt.

Wat kunnen jullie nu van mij verwachten?
Ik krijg elke maand een product van Clinique die ik voor jullie ga uittesten en natuurlijk een review over schrijven op mijn eigen blog. Ook kunnen jullie mij in de gaten op sociale media denk o.a. aan instagram en facebook. Dus mocht je mij nog niet volgen mijn naam van instagram is seeyanextnl en facebook seeyanext.nl.

cover glamour

Volgens Glamour mag ik mij nu officieel dé beautylover van Clinique benoemen. Zelf kijk ik erg naar uit én ben ook erg dankbaar dat ik dit mag doen!

Liefs,
Jennifer

You may also like...

6 Comments

  1. Wat leuk!!! Gefeliciteerd! Ik kijk uit naar je reviews!

    1. Dankjewel Sabrina! X

  2. Wat ontzettend ontzettend leuk! Proficiat!

    1. Jaaa dat is zeker inderdaad erg leuk dat ik het mag doen en kijk er ook enorm naar uit! Dankjewel Jasmine voor je felicitatie! X

  3. Super gaaf dat je dit mag doen! Ben super benieuwd 😀

    1. Is het ook Mariska! Sta er zelf nog van te kijken hoe leuk ik dit mag gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.