Beauty

Catrice Alluring Reds

Cover

De kleur rood heeft vele facetten en kunnen richting geel of blauw, wat betekent dat het warm of koel kan zijn. Rood is een bijzonder opvallende kleur en onderscheidt zich als een waarschuwingssignaal.

Op hetzelfde moment, is de complementaire kleur cyaan bekend om uit te drukken een gevoel van leven, passie en krachtige emoties. De bijzondere betekenis van rood als een zeldzame kleurstof maakt ook een link naar schoonheid en aantrekkelijkheid, maken deze schaduw zeer populair met ontwerpers. Neem een snelle blik op de herfst/ winter collecties en je zult zien kleur rood. De kleur rood is de rode draad. Met de beperkte oplage “Alluring Reds” door CATRICE presenteren we een brede waaier van unieke rode tinten voor de lippen en nagels in November 2015.

Lip Colour & Care
Deze lipbalm met een glanzende afwerking en lichte kleur dispersie verwent de gevoelige huid rond de lippen zodat het voelt zacht en soepel. Gedragen op zijn eigen, creëert het een natuurlijke uitstraling. Gebruikt als een basis, de Lip kleur & Care zorgt voor bijzonder vlot en foutloos kleur resultaten. Verkrijgbaar in C01 Smooth Operator.

Prijs € 3,99 euro.

Catr_Alluring_Reds_LE_Lip_Colour__Care_open

Liquid Lipstick 
Drie vloeibare lippenstiften in verschillende nuances van rood tot romig. Gepigmenteerde lip kleur en de intensieve glans van een lipgloss in één. Deze combinatie van glans en lippenstift is ook een eye-catcher dankzij de verpakking. De lipgloss met een geïntegreerde applicator heeft het uiterlijk van een lippenstift. Sensuele en moderne! Beschikbaar in C01 Moulin is Rouge, C02 Brigitte Bordeaux en C03 Marilyn Monrouge.

Prijs € 3,99 euro.

Catr_Alluring%20Reds_LE_Lip%20Cream_#01Catr_Alluring%20Reds_LE_Lip%20Cream_#02Catr_Alluring_Reds_LE_Lip_Cream_03

Matt Lip Colour
Intensieve kleuren en een trendy matte afwerking. De sterk gepigmenteerde, langdurige textuur heeft een overtuigende hoge dekking voor prachtig verwende lippen. De elegante hulsel ligt comfortabel in de hand en is een perfecte match voor een vrouwelijke glamour look. Beschikbaar in C01 M-attraction, C02 Striking M-attitude en C03 M-attempt to conquest.

Prijs € 4,99 euro.

Catr_Alluring_Reds_LE_Matt_Lip_Colour_01Catr_Alluring_Reds_LE_Matt_Lip_Colour_02Catr_Alluring_Reds_LE_Matt_Lip_Colour_03

Nail Glaze
Deze sets bestaan elk uit een zilveren base coat en een rode nagellak. Afzonderlijk toegepast, is elke kleur een fashion statement op zichzelf. De zilver base coat met een unieke porseleine glans, de rode nagellak heeft  hoog glans effect. Verkrijgbaar in C01 Object Of Desire, C02 Art Of Seduction en C03 Pleasure Of Temptation.

Prijs € 4,99 euro.

Catr_Alluring_Reds_LE_Nail_Glaze_01Catr_Alluring_Reds_LE_Nail_Glaze_02Catr_Alluring_Reds_LE_Nail_Glaze_03

Alluring Reds zijn verkrijgbaar in November 2015 in de filialen Kruidvat & Trekpleister.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.