Beauty

Catrice Blush Artist Shading Palette

DSC_4217

Het maakt niet meer uit of het een oogschaduw, bronzer of een concealer palette is. Één ding is zeker dat bijna alles in een palette zit en het is een hele hype. Zelf vind ik wel makkelijk vooral als je make-up producten mee wilt nemen tijdens een weekendje weg in plaats van allemaal losse verpakkingen mee te nemen. Zo heeft Catrice ook iets nieuws in hun schap liggen de Blush Artis Shading Palette. Kijk snel met mij mee wat ik hiervan vindt.Blush Artist Shading Palette zit in een strak doorzichtige doosje. Ik heb de kleur palette 010 BronzÉclat daarnaast heb je ook nog anderen 2 verschillenden shading palette. Volgens Catrice staat er achter op de verpakking dat deze blush lang blijft zitten en dat er drie verschillende kleuren erin zitten van warm brons tot abrikoos kleur.
DSC_4219

Hier zie je mijn swatchs van alle drie de kleuren. De kleuren zien er zacht uit en ook goed zichtbaar.
DSC_4420

Omdat het eigelijk een blush palette is en Catrice benoemt wel dat de donkerste kleur brons is heb ik ook de donkerste kleur ook als bronzer gebruikt.

Hier zie je ook op de eerste foto dat ik de donkerste kleur als bronzer ga gebruiken en vaag dan gelijk uit met mijn bronzer kwast. Op de 2e foto breng ik de middelste kleur voor de blush op mijn wangen aan. Op de 3e foto de laatste kleur van de shading palette gebruik ik hem als highlighter en die breng ik dan aan op mijn jukbeenderen.
2016-03-11-13-21-41-762 2016-03-11-13-25-15-410 DSC_4401

Hier zie je mijn eind resultaat. Zelf vind ik de kleuren mooi zacht uitstralen en ook voor een dagelijkse look. De kleuren lopen ook mooi over. De highlighter geeft ook een mooie glow, er zit geen shimmers in wat ook een keer fijn is om geen shimmers in te hebben. Zelf ben ik er tevreden over deze blush artist shading palette. Je kunt ook de kleuren alle drie apart dragen voor een blush.

2016-03-10-19-39-45-217

De blush artist shading palette is al te verkrijgen bij de Kruidvat en Trekpleister voor € 4,59 euro.

Ben jij al bekend met deze blush artist shading palette?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

3 Comments

  1. Vind de kleuren best wel mooi! Ik vind Catrice altijd wel heel fijn 😀

  2. Ziet er goed uit en staat je ook mooi. -x-

    1. Dankjewel Sabrina! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.