Beauty

Catrice Chocolate Nudes Eyeshadow Palette

DSC_3047

In het vernieuwde schap van Catrice vind ik een heel mooi nieuw oogschaduw palette, het Chocolade Nudes Eyeshadow Palette. Het is niet echt een vernieuwend palette, want iedereen heeft vast wel van deze kleuren. Zelf was ik erg benieuwd naar deze palette & ook dit is mijn allereerste aankoop van deze serie uit alle palette van Catrice.

Bij alle oogpalette van Catrice zien er allemaal zo uit. Een doorzichtige deksel waar je de kleuren goed kan zien & een zwart onderkant. Ook zit er een applicator & aan de andere zijde een kwastje bij. Zelf gebruik ik mijn eigen oogkwasten. Zoals je ziet lijken de kleuren op chocola’s.

Van links naar rechts zie je een shimmery highlighter, matte highlighter, matte bruine kleur, shimmery bruine kleur, shimmery bronskleur & een donkere chocoladebruine kleur. De tinten zijn allemaal aan de warme kant.
DSC_3051

Op het achterkant staat er een beschrijving bij hoe je met deze kleuren een mooie chocolate look kan maken.

DSC_3048

De pigment vind ik wel redelijk, vooral de donkere kleur bruin 4 & 6 geeft wel goed af.
DSC_3055

De ooglook heb ik deze kleuren gebruikt. Te beginnen met de highlighter onder mijn wenkbrauwen heb ik de de matte highlighter gebruikt. Op mijn bewegende ooglid heb ik de matte bruine kleur gebruikt. In mijn arcadeboog heb ik de shimmery brons kleur aangebracht. En zo met elkaar allemaal geblend zo dat het mooi overloopt. Als laatste heb ik de donkere bruin kleur aangebracht op mijn buitenste ooghoeken. Tijdens het aanbrengen waren er geen fall outs, dus dat is wel fijn.
DSC_3074 DSC_3076

De kleuren vind ik prima draagbaar voor dagelijks. Of ik dit palette zou aanraden? Nee, ik zou dit niet willen aanraden ondanks dat de kleuren niet super gepigmenteerd zijn. Meestal heb je deze kleuren al standaard ergens al liggen. Zelf zou ik deze palette eerder bij de nude kleuren benoemen ipv van chocolate. Ondanks dat de kleuren op chocola uitzien.  Mocht je zelf niet erg vinden dat de kleuren niet echt zichtbaar moet zijn, dan is dit natuurlijk wel een aanrader. Ook omdat er zowel matte & shimmery kleuren in deze palette heeft.

Ze zijn nu al te verkrijgen bij de Kruidvat & Trekpleister voor € 4,99 euro.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.