Beauty

Catrice Contourious

contourious_header_4catnl
Geef prachtige accenten aan je gezicht met de illusie van licht en schaduw. Contouring and strobing zijn de trends van dit moment. Van half augustus tot half september 2016, voorziet de Limited Edition “Contourious” by CATRICE je van professionele tools om je de technieken van deze trend uit de beautywereld eigen te maken. Crèmige en poederachtige texturen in zacht champagne, rosé en bruin flatteren ieder huidtype.

Brow Shaper
Vul direct eventuele onvolkomenheden in je wenkbrauwen met deze extra dunne Brow Shaper. Met het kwastje aan het andere uiteinde van het penseel breng je je wenkbrauwen in vorm voor de perfecte look. Verkrijgbaar in C01 PrecEYES Ash en C02 PrecEYES Brown. Prijs € 1,41 euro.

Catr_Contourious_LE_Brow%20Shapener_#01Catr_Contourious_LE_Brow%20Shapener_#02

Contouring Cream Palette
De twee matte, crèmige tinten kunnen gecombineerd worden voor een enkele tint of apart worden gebruikt om lichte of donkere accenten aan te brengen. Door het geïntegreerde spiegeltje is dit palette perfect om mee te nemen in je handtas. Verkrijgbaar in C01 Each & Every Cream. Prijs € 2,35 euro.

Catr_Contourious_LE_Contouring%20Cream%20Palette_open_b

Highlighting Stick
Een crèmige textuur met een lichte parelglans voor een schitterende glans. Geeft nauwkeurige highlights en mengt zich moeiteloos met je huid. Verkrijgbaar in C01 Gentle Glow. Prijs € 1,88 euro.

Catr_Contourious_LE_Highlighting%20Stick_open

Strobing Duo Highlighter
Deze fijne poeder bevat lichtreflecterende pigmenten voor champagne of rosé-abrikoos kleurige highlights op je gezicht en/of hals. Verkrijgbaar in C01 Strobing Surpreme. Prijs € 2,35 euro.

Catr_Contourious_Strobing%20Duo%20Hightighter

 

Sculpting Powder Palette
Highlight, Blush en Contour: twee poeder paletten met perfect op elkaar afgestemde tinten. De zijdezachte textuur is makkelijk aan te brengen en mengt zich eenvoudig met de huid. Verkrijgbaar in C01 Pale Perfectionist and C02 Almond Architect. Prijs € 2,35 euro.
Catr_Contourious_LE_Sculping%20Powder%20Paletten_#01Catr_Contourious_LE_Sculping%20Powder%20Paletten_#02

Lip Contour & Colour
Twee producten in één verpakking: de matte lipliner geeft een perfecte omlijning en kan gebruikt worden om je lippen in te kleuren en de lipgloss geeft een glanzende finish. Donker rosé-nude en rosewood zijn perfect voor iedere look. Verkrijgbaar in C01 Nude and C02 Rosewood. Prijs € 2,16 euro.
Catr_Contourious_LE_Lip%20Contour%20&%20Colour_#01Catr_Contourious_LE_Lip%20Contour%20&%20Colour_#02

Contouring Brush
Highlight en contour met slechts één tool. De dunne, ergonomisch gevormde kwast met dikke en zeer kwalitatieve borstelharen kan gebruikt worden om highlights en schaduwen aan te brengen voor het al dan niet accentueren van delen in het gezicht. Bijvoorbeeld voor het contouren van de neus. Prijs € 2,16 euro.
Catr_Contourious_LE_Contouring%20Brush

Contourious” by CATRICE is vanaf half augustus t/m half september 2016 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Wederom zitten er weer prachtige items tussen!

Liefs,
Jennifer

You may also like...

3 Comments

  1. Oeh, dat kwastje ziet er ook mooi uit!

  2. Ik ben heel erg benieuwd naar de strobing duo highlighter. Moeten er nog even op wachten

    1. Hi Jolanda, Inderdaad even nog wachten. Maar voor nu even toch van het zonnetje genieten die af en toe te voorschijn komt. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.