Catrice Golden Caviar And Champagne

DSC_3917Genieten jullie ook zo van de kou? Haha nou voor mij mag het nu wel ietsje minder worden met de kou. Zelf ben ik niet zo van de winter, geef mij maar zomer lekker in het zonnetje zitten en genieten. Maar goed de winter heeft ook zijn eigen charmes.

Vandaag doe ik review over deze 2 producten uit het limited edition van Catrice.

De nagellak heb je in verschillende kleuren, maar deze sprak mij het meest aan de kleur.¬† Het doet mij ook aan zomers denken (wat van mij ook mag beginnen) ūüėČ De nagellak straalt luxe uit door de smalle hoge gouden dop.
DSC_3921

Ik heb de kleur Caviar and Champagne een mooi glanzend koraal kleur. Ik heb bij deze nagellak 2x aangebracht en daarna een topcoat overheen gedaan. Deze kleur bleef bij ongeveer 7 dagen goed zitten, wat ik wel een pluspunt vindt.
DSC_4036

De Golden Powder een mooie highlighter met sterren afdruk. Er is maar één variant en die heet The Golden Grace.
DSC_3923

Hier zie je de highlighter, niet écht een bruine kleur maar meer een subtiele gouden glans. Het subtiele hou ik ook van omdat je die dan ook dagelijks kan gebruiken.
DSC_4013

Voor mij mag Catrice dit wel vaker doen. Het staat ook erg luxe en mooi uit met name de nagellak bijvoorbeeld op je make up tafel als decoratie. De producten ben ik zeer tevreden over en dat voor een budget merk.

Deze producten komen van de limited edition Treasure Trove en als het goed is is die nog te verkrijgen.

Liefs,

Jennifer

8 Comments

 • De Dotties 24/01/2016 at 16:56

  Ik vind dat lakje wel mooi!

  Reply
 • Marushi 23/01/2016 at 13:36

  Ik ben ook echt totaal niet van de kou! Vind het verschrikkelijk haha. Zachte maar mooie kleurtjes hebben deze producten! Die nagellak zou ik wel gebruiken. -x-

  Reply
 • Catherine 23/01/2016 at 11:27

  Ik zag deze collectie liggen in de winkel en wat een pareltjes zijn dit! Echt heel stijlvol en luxe. Ik vind de kleur van de nagellak heel fijn en de highlighter is echt prachtig! Zelf heb ik een lipstick uit de collectie. Fijne review!

  Reply
  • admin 25/01/2016 at 15:31

   Dankjewel Catherine dat je het een fijne review vondt. Leuk om te horen dat jij de lipstick uit die collectie heb gekocht.

   Reply
 • Sabrina 23/01/2016 at 10:10

  Ik vind vooral de highlighter erg mooi en inderdaad voor dagelijks is het goed geschikt.. het lakje vind ik een echte een leuke zomers kleurtje!

  -x- Sabrina

  Reply
  • admin 25/01/2016 at 15:29

   Door de kleur lakje krijg ook erg zin in de zomer ūüôā

   Reply
 • Mariska 23/01/2016 at 09:59

  Een fijne collectie is dit he? Van mij mag het ook wel weer zomer worden!

  Reply
  • admin 25/01/2016 at 15:28

   Helemaal mee eens Mariska ūüôā

   Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.