Beauty

Catrice Golden Caviar And Champagne

DSC_3917Genieten jullie ook zo van de kou? Haha nou voor mij mag het nu wel ietsje minder worden met de kou. Zelf ben ik niet zo van de winter, geef mij maar zomer lekker in het zonnetje zitten en genieten. Maar goed de winter heeft ook zijn eigen charmes.

Vandaag doe ik review over deze 2 producten uit het limited edition van Catrice.

De nagellak heb je in verschillende kleuren, maar deze sprak mij het meest aan de kleur.¬† Het doet mij ook aan zomers denken (wat van mij ook mag beginnen) ūüėČ De nagellak straalt luxe uit door de smalle hoge gouden dop.
DSC_3921

Ik heb de kleur Caviar and Champagne een mooi glanzend koraal kleur. Ik heb bij deze nagellak 2x aangebracht en daarna een topcoat overheen gedaan. Deze kleur bleef bij ongeveer 7 dagen goed zitten, wat ik wel een pluspunt vindt.
DSC_4036

De Golden Powder een mooie highlighter met sterren afdruk. Er is maar één variant en die heet The Golden Grace.
DSC_3923

Hier zie je de highlighter, niet écht een bruine kleur maar meer een subtiele gouden glans. Het subtiele hou ik ook van omdat je die dan ook dagelijks kan gebruiken.
DSC_4013

Voor mij mag Catrice dit wel vaker doen. Het staat ook erg luxe en mooi uit met name de nagellak bijvoorbeeld op je make up tafel als decoratie. De producten ben ik zeer tevreden over en dat voor een budget merk.

Deze producten komen van de limited edition Treasure Trove en als het goed is is die nog te verkrijgen.

Liefs,

Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.