Beauty

Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder

DSC_4261Catrice heeft weer wat aantal nieuwe producten in hun schap toegevoegd en laat nou o.a. de highlighter zijn. Zelf ben ik dol op highlighters vooral als de zon op schijnt. Dus ik was er nieuwsgierig ernaar en wilde het graag uittesten voor mezelf en voor jullie natuurlijk. Dus kijk snel met mij mee.

De Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder een heel mond vol zo’n lange naam voor een highlighter.

Wat houdt eigelijk Mineral nou eigelijk in?
Bij minerale make up komt het erop neer dat er alleen natuurlijke ingrediënten en pure mineralen worden gebruikt die geen allergische reacties veroorzaken, de poriën niet verstoppen en de huid niet beschadigen. Klassieke make up staat er immers om bekend niet alleen acné en meeëters te veroorzaken, maar ook de huid vroegtijdig te verouderen omdat het vrije radicalen veroorzaakt, de ademhaling van de huid blokkeert en de huid uitdroogt. Wil je meer weten over mineralen in make-up producten klik hier op deze link http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty/48119-minerale-make-up-voordelen-merken-reviews.html.

Zelf heb ik geen allergische reacties bij make-up producten dus ik ga daar ook  verder niet op in. Want dat is toch voor iedereen verschillend. Maar het is wel fijn voor de mensen die wel allergische reacties krijgen met wat voor make-up producten ze in hun handen krijgen.

Doordat de highlighter zelf half rond is noemen ze dat gebakken. Het zit in een standaard doorzichtige doosje, wat ik zelf altijd wel handig vindt.
DSC_4263

De kleur die ik heb is 010 Light Infusion. De kleur lijkt wel huidskleur en als ik met mijn vinger overheen ga dan voelt de highlighter zacht aan. Zo als je ziet komt er op mijn vinger best wel veel pigment van af.
DSC_4264

Maar als ik het uitsmeer zie je bijna niks wel hier en daar wat shimmers, het is wat ik al aangaf dat de kleur op huidskleur lijkt. De kleur is ook een koele tint.
DSC_4268

Het was ook wel vrij lastig om deze highlighter goed op de foto’s te zetten. Maar het is met moeite toch gelukt. Ik heb twee verschillende foto’s gemaakt. Ééntje in het daglicht en de tweede in de zon. Ik heb de highlighter op mijn jukbeenderen aangebracht. Het ziet er héél subtiel eruit, maar het mooiste vindt ik zelf toch de foto die ik in de zon heb gemaakt.
DSC_4336    DSC_4329

Maar of ik deze highlighter vaker ga pakken?
Tja ik vind het zo zonde dat de pigmentatie bijna niet te zien is anders zou ik zeggen ja dat ik deze highlighter vaker zou pakken. Ik heb meerdere budget highlighters gezien die beter zijn qua pigmentatie. Ook de glow vind ik erg subtiel uitzien. Deze highlighter is misschien wel leuk voor meiden die net beginnen te make-uppen.

De Glow Mineral Highlighting Powder is al te verkrijgen bij de Kruidvat & de Trekpleister voor € 4,99 euro.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

5 Comments

  1. Bij de foto in de zon zie je de highlighter inderdaad beter. Jammer dat het pigment tegen valt..

  2. Ik vind hem op de foto toch nog wel te zien! Het kan wel beter maar voor een subtiele look is deze best geschikt.

    1. Hi Mariska, Toch fijn om te horen dat je de highlighter nog wel te zien valt op mijn foto 🙂 Inderdaad wat ik zelf ook al aangaf de highlighter zelf is erg subtiel en ook wel geschikt voor een subtiele look.

  3. Je ziet wel een beetje highlight! Ik denk dat dit wel leuk is voor een allerdaagse look voor idd meiden die net beginnen en nog niet gewend zijn om zoveel highlighter te gebruiken. Ik zou het waarschijnlijk als een all-over finishing powder gebruiken 😛

    1. Hi Lariesa, Ook fijn om te horen dat jij ook een beetje highlight ziet 😉 Dat is ook een idee om als all-over finishing powder te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.