Beauty

Catrice It Pieces 2017

cat-blogger-nl-it-pieces_header-122152
Cushion & Contour. De Limited Edition “It Pieces” by CATRICE combineert nieuwe sensorische effecten met de de laatste trends in januari 2017 Een aanvulling van innovatieve contouring producten zoals de lichte en donkere Contouring Blushes en de Rock Couture Extreme Volume Mascara voor een sensationeel volumineus effect.

cat-blogger-nl-it-pieces_header-122152

Rock Couture Extreme Volume Mascara 24H
Rock The Catwalk. Deze mascara met een diepzwarte textuur geeft een fantastisch volume, een prachtige krul en indrukwekkende lengte. Voor een direct volumineus effect vanaf het eerste moment. Verkrijgbaar in 010 Black en 010 Black Waterproof.
Prijs € 3,99 euro.
catr_rock-couture-masc_open catr_rock-couture-masc_wp_open

18H Colour & Contour Eye Pencil
Hang On. 18 uur tussen touch-ups? Geen probleem met dit oogpotlood! Het geeft je ogen in een handomdraai intensieve contouren. Met een geïntegreerd slijpertje. Verkrijgbaar in 010 Me, My Black And I.
Prijs € 2,39 euro.
catr_18h-colour-contour_eye-pencil010

The Nude Blossom Collection Eyeshadow Palette
Matching Nudes. Negen hooggepigmenteerde, langhoudende poeder oogschaduws in nude, rosé en bruintinten met verschillende finishings van mat tot glanzend. Inclusief een matte contouring kleur en een highlighter met fijne glanzende deeltjes. Verkrijgbaar in 010 Blossom ‘N Roses.
Prijs € 4,99 euro.
catr_the-collection_eyeshadow-palette_nude-blossom

Lip Cushion
Coat your lips. Deze crèmige lipgloss, met soepele structuur, bevat avocado olie en geeft een prachtige glanzende finish. De zachte grote sponsapplicator geeft de lippen een mooie koraalrode of besachtige kleur met medium pigmentatie. Verkrijgbaar in 030 Coraline’s Crush en 040 Absolute Razz’Berry.
Prijs € 4,99 euro.
catr_lipcushion_lipgloss30_offen catr_lipcushion_lipgloss40_offen

Light And Shadow Contouring Blush
Exacte Definitie. Ultra zachte poeders, verkrijgbaar met een fluweelzachte matte, donkere kleur en een highlighter met fijne glanzende deeltjes. Breng de kleuren individueel aan om duidelijke contouren te creëren of mix ze voor een frisse look. Verkrijgbaar in 020 A Flamingo in Santo Domingo en 030 Rose Propos.
Prijs € 3,99 euro.
catr_light-shadow-contouring-blush_020 catr_light-shadow-contouring-blush_030

“It Pieces” by CATRICE is vanaf half januari 2017 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. De producten worden aansluitend in het CATRICE standaard assortiment opgenomen.

Zelf merk ik dat de verpakkingen van Catrice meer modern uitstraalt, wat ik zelf wel mooi vind ogen. Ik ben erg benieuwd naar alle producten wat je hier zag afgebeeld staan.

Naar welk product ben jij nieuwsgierig naar?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.