Beauty

CATRICE Palettes love Essence brushesHet nieuwe dreamteam voor adembenemende looks
Wat bij elkaar hoort, moet bij elkaar blijven: dit geldt voor droomkoppels als Mickey en Minnie Mouse, sterke vrouwelijke duo’s als Rory en Lorelai (Gilmore Girls fans weten waar we het over hebben) en voor de ‘zustermerken’ CATRICE en Essence. De hooggepigmenteerde kleuren van de vier nieuwe CATRICE oogschaduwpaletten kunnen perfect worden aangebracht met de stijlvolle Essence oogschaduwkwasten, voor adembenemende wow looks. De superzachte, vegan Essence kwasten zijn de ideale partner voor de vier CATRICE gezichtspaletten met blushes en highlighters een superteam voor het creëren van perfect op elkaar afgestemde accenten en een stralende finish die past bij de oogmake-up. De exclusieve collectie bevat bovendien een trendy roségouden make-up tasje om je favoriete duo’s in op te bergen!

CATRICE Eyeshadow Palettes
Alle beautyharten gaan zeker sneller slaan: de vier oogschaduwpaletten maken indruk met twaalf perfect op elkaar afgestemde kleurcombinaties.
Ze bevatten elk matte, metallic en glittereffecten die zorgen voor een unieke look. Of je nu kiest voor bestinten, rosé kleuren, nudes of bruinnuances: er is een passend pallet voor elke individuele make-up stijl.
Prijs: € 10,99

    

   

Essence face brushes
Drie superzachte kwasten voor het gezicht creëren contouren,  geven een frisse ‘touch’ aan de wangen en zetten accenten. Alle poedertexturen kunnen heel gemakkelijk worden aangebracht en verdeeld over de gewenste delen van het gezicht.
Prijs: € 3,99

De kwasten kunnen stijlvol en beschermd worden opgeborgen in het make-up tasje.
Prijs: € 4,99

CATRICE Face Palettes
Een passende glow voor elke huidtint: de vier gezichtspaletten bevatten vier perfect op elkaar afgestemde  blush, bronzer en highlighter kleuren die zorgen voor frisse accenten en stralende details. De hoge kleurverspreiding geeft  fantastische looks die  gemakkelijk en snel kunnen worden geblend dankzij de delicate poedertextuur. Beautyliefhebbers kunnen hun hart ophalen: er is een passend Gezichtspalet bij ieder Oogschaduwpalet.
Prijs: 8,99
  

Met hun gecombineerde beauty expertise introduceren de zusjes de gecombineerde Limited Edition CATRICE  Palettes love Essence brushes in april en mei 2019. Deze Limited Edition is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.