Beauty

Catrice Zensibility

Naamloos2

Met de nieuwe Limited Edition “ZENSIBILITY” by CATRICE, duikt de wereld van de beauty van half maar tot eind april 2016 onder in de geen van Zen. Stijlvolle producten in zachte grijs en rosé tinten, fris lichtblauw evenals diep rood bieden een perfecte match voor een nieuwe look. Bijzondere hoogtepunten zijn de lipstick met lange steel in matte rood, de nagellakken met extravagante design verpakkingen en de artistieke brush bag met interessante oprol techniek.

Quattro Eye Shadow
Vier zeer gepigmenteerde poeder oogschaduws verenigd in een stijlvolle, zwarte verpakking met bamboe print. Zacht grijs en rosé tinten met een matte of subtiel glanzende finish om harmonieuze kleurovergangen mee te creëren of om individueel aan te brengen voor een mooie ooglook. Beschikbaar in C01 Ease And Comfort.
Prijs € 4,99 euro.
Catrice Zensibility Quattro Eye Shadow

Blending Eye Shadow Brush
Geïnspireerd door kalligrafie is deze langstelige oogschaduw kwast met zachte, afgeronde en dicht op elkaar gepakte haren ideaal voor het blenden van poeder oogschaduws.
Prijs € 2,99 euro.
Catrice Zensibility Blending Eye Shadow Brush

Blending Eye Shadow Brush
Een eyeliner met een extravagante triple ball tip. De vorm van de unieke vilt tip zorgt voor nauwkeurige stippen, lijnen en individuele ontwerpen. De sterk gepigmenteerde, langdurig houdbare zwarte kleur is ideaal voor cat eyes evenals uitgebreide artistieke eyeliner creaties. Beschikbaar in C01 Black.
Prijs € 3,49 euro.
Catrice Zensibility Eye Line-Art Pen

Lip Geisha
Een zeer gepigmenteerde lippenstift met een conische vorm en een matte finish. Intensief rood richt de aandacht op de lippen en stelt een opvallend contrast met het anders zo rustige kleurenschema van deze Limited Edition. De langstelige verpakking is een echte eye-catcher. Beschikbaar in C01 REDiant Energy
Prijs € 3,99 euro.
Catrice Zensibility Lip Geisha

Bouncy Blush
Een blush met een poeder-gel structuur voor een bijzonder natuurlijk ogend resultaat. De poederachtig, zacht en toch zo romig, deze blush smelt praktisch samen met de huid en zorgt voor roze-rode wangen. Desgewenst kan de kleurintensiteit worden opgebouwd met herhaalde toepassing. Beschikbaar in C01 Moment CaptuRED.
Prijs € 3,99 euro.
Catrice Zensibility Bouncy Blush

Nail Lacquer
Fris lichtblauw, warm grijs, twee roze tinten en een diep rode dat zijn de vijf kleuren van de Limited Edition. De formule van de nagellak staat voor een professionele dekking, lange houdbaarheid en een afwerking met of zonder effect. Bovendien verzekerd het professionele kwastje een eenvoudige en perfecte afwerking. De unieke kalligrafie-stijl verpakking leidt onvermijdelijk tot het verlangen om ingewikkelde nagel meesterwerken te maken. Beschikbaar in C01 Turqouisensai, C02 Greatly Greyish, C03 Sheer Silence, C04 Zensible Rose and C05 REDiant Energy.
Prijs € 3,49 euro.
C01 Greatly GreyishCatrice Zensibility Nail LacquerCatrice Zensibility Nail LacquerCatrice Zensibility Nail LacquerCatrice Zensibility Nail Lacquer

Brush Bag
Een brush bag met een artistieke bamboe print en een speciale oprol techniek. Individuele pockets zorgen ervoor dat je op een professionele en veilige manier je kwasten kunt opbergen de bag is ideaal voor onderweg aangezien hij simpel kan worden opgerold en veilig worden opgeborgen. Het ontwerp spreekt voor zich: elegant zwart met een roze interieur.
Prijs € 4,99 euro.
Catrice Zensibility Brush Bag

“ZENSIBILITY” CATRICE zal beschikbaar zijn in de winkels van medio maart tot eind April 2016.

Zelf ben ik erg benieuwd naar de eyeliner en de nagellak vooral het flesjes zelf.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.