Beauty

Christian Faye Eye For Eyes

DSC_3441
Christian Faye is de expert op het gebied van oogmake-up. Het merk startte in 1996 als ‘solo’ wenkbrauw merk; maar is inmiddels specialist in cosmetica producten voor rond de ogen.

Alle producten zijn semi permanent, dat wil zeggen: slechts één keer per dag aanbrengen en de rest van de dag blijft de make-up perfect zitten. Gemak zit in het DNA van Christian Faye, alles is quick & easy aan te brengen. Binnen enkele seconden creëer je een verbluffend resultaat. Met de producten van Christian Faye kun je de wenkbrauwen en ogen opmaken zoals een visagiste dat zou doen. De innovatieve producten zijn van hoge kwaliteit en door de natuurlijke ingrediënt samenstelling voor iedereen geschikt.

Dus ik zeg laten we dat uitproberen wat Christian Faye zegt. Ik heb 2 prachtige producten mogen ontvangen. De wenkbrauwpoeder en de wenkbrauw gel.

Ik begin bij de wenkbrauw poeder. Omheen zit een karton omhulsel waarmee je eraf kan halen. De verpakking zelf is zwart rechhoekig van vorm en heeft een doorzichtige kijkvenster. Als ik het doosje open klap zie ik een mooie gouden vierkanten plaatje, waarin de wenkbrauw poeder erin zit.

DSC_3442

Het vierkanten plaatje kan ik ook nog omhoog doen en daaronder ligt een wit envelopje waarin de sjablonen en een kwastje inzit.

DSC_3442

Hier zie je dat er 3 verschillende sjablonen inzitten voor dik, dun en natuurlijke wenkbrauw look.

DSC_3444

Hier zie je de kleur van dichtbij. De kleur die ik heb ontvangen is in donker bruin. Maar naast deze kleur heb je ook andere kleuren te verkrijgen.

DSC_3443

De wenkbrauw gel heeft een mooi goud hulsel, waarop met sierletters Christian Faye opstaat.

DSC_3448

Kan makkelijk eraf draaien zoals bij een mascara. De borstel zie het zelfde uit als een spoolie borstel. Zoals je ziet heb ik de doorzichtige kleur ook wel de cleargel genoemd.DSC_3450

Wat belooft deze wenkbrauw poeder?
De wenkbrauw poeder is waterproof, goed gepigmenteerd, zuinig in gebruik en blijft 24 uur perfect zitten.

Wat belooft de wenkbrauw gel?
De wenkbrauw gel geeft aan dat die een natuurlijke glans geeft en met behulp van de gel blijven je wenkbrauw in perfecte vorm. Naast de cleargel is die ook te verkrijgen in de kleur bruin. De bruine gel kleurt ook gelijk je wenkbrauw haartjes bij.

Mijn eind beoordeling:
Zowel de wenkbrauw poeder en de gel sluit ik mij volledig aan. De wenkbrauw poeder is zo fijn om te gebruiken ook door mede het kwastje. Het kwastje is zacht maar niet té zacht om mee te werken. Ook nergens fall out te bekennen en de kleur staat ook goed bij mij. De wenkbrauw gel ook erg fijn om te gebruiken. Er zit ook niet te veel gel op het borsteltje en het droogt snel op. De gel voelt prettig aan en als die eenmaal opgedroogd is dan voel je niks van. En eind van de dag zit mijn wenkbrauw nog helemaal perfect in zijn model. Ik ben alleen maar positief over deze twee mooie producten, dat ik nu plaats heb gemaakt naast de Catrice eyebrow kit.

Hier zie twee foto’s de eerste heb ik in de ochtend gemaakt en de tweede in de middag.

DSC_3504     DSC_3511

Christian Faye Wenkbrauwpoeder €29,95 euro.
Christian Faye Wenkbrauwgel €15,95 euro.

De producten zijn al te verkrijgen http://www.christianfaye.nl

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

  1. Wat een chique verpakking! Maar het geeft wel een mooi effect, en ook handig dat het zo lang blijft zitten.

    1. Ja inderdaad dat vond ik ook dat het een chique verpakking heeft. En is inderdaad ook erg handig voor met het winterse weer wat we nu gaan krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.