Verzorging

Clinique Face Cream SPF 30

DSC_5861
Staat er binnenkort een dagje strand of een citytrip naar een zonovergoten stad op de planning? Zorg dan altijd voor een goede bescherming van je huid. Als beautylover van Clinique ontving ik de SPF 30 Face Cream.

Later dan normaal over het product van Clinique, omdat ik natuurlijk een vakantie stop heb gehouden op mijn blog. Ik moet eerlijk toegeven toen ik dit product ontving, had ik bij mij eigen gedachten van ‘ja leuk een gezichtscrème met SPF 30 erin’. Toen zat ik in een week dat alleen maar regende. Dat ik bij mij ook daarna dacht wanneer zou ik dit kunnen gebruiken vanwege ook de SPF 30?

Een week later kwam het goed uit, want we kregen weer mooi weer rond de 30 graden. Ja, je kunt inderdaad wel zeggen dat het weer hier in Nederland duidelijk wisselvallig is. Met of zonder SPF ging ik hem toch lekker uittesten hoe het gezichtscrème mij beviel.

Zoals jullie zien zit het in een licht groen doosje met duidelijke gele letters Clinique erop. Het oogt strak en schoon uit.
DSC_5861

Door Clinique
We weten het allemaal heel goed en toch verzorgen we onze huid niet altijd zoals het zou moeten. De zon- hoe fijn die ook is- kan ernstige schade aan je huid aanrichten. Wist je dat 80% van de zichtbare huidveroudering wordt veroorzaakt door blootstelling aan de zon? Dagelijkse bescherming is cruciaal en met de Clinique SPF 30 Face Cream in je tas zit je nooit meer zonder.

Het tubetje ziet er zonnig uit door het kleur geel. De inhoud heeft 30ml. Er staat ook duidelijk op dat dit product een hoge bescherming geeft tegen de zon, vanwege de SPF 30.
DSC_5864

De opening ziet er simpel uit, waardoor je makkelijk hoeveelheid eruit kan knijpen. De crème zelf is wit van kleur.
DSC_5865

Wat vind ik ervan Clinique face cream?
Aller eerst het is altijd goed dat er een hoge SPF inzit. Het smeert goed uit en trek ook snel in. Ook had ik het gevoel dat mijn huid zacht van werd. Laat geen vettige laag achter (wat ik zelf ook belangrijk vind). Het is voor alle huidtype beschikbaar en het makkelijk om mee te nemen.

Of het erg zinvol is om speciaal gezichtscrème met SPF 30 erin te kopen voor hier in Nederland? Heb ik mijn twijfels bij. Het is wel handig als je een keer een dagje weg gaat bijvoorbeeld naar het strand, op vakantie of je moet het niet erg vinden om heel het jaar een gezichtscrème te gebruiken met een hoge SPF erin. Nadat je eerste keer het product gebruikt, is die nog 24 maanden houdbaar. Wat houdbaarheid betreft vind ik dat ook een voordeel.

Dus voor hier in Nederland dat we héél af en toe écht goed weer hebben is het natuurlijk altijd handig als je zo’n product in huis heb. Zelf zou ik dan als het geen goed weer is het product als normaal gezichtscrème gebruiken én het is vooral naar mij mening écht nuttig als je op zonvakantie gaat dit te gebruiken. Verder is de Clinique Face Cream zelf hartstikke top! Ook omdat er géén vettige laag achter laat.

De Clinique Face Cream is vanaf 50ml €28,83 euro. Is te verkrijgen o.a. bij de Douglas en Ici Paris Xl.

Kopen jullie al gauw een product met een hoge SPF erin voor hier in Nederland of hoe staan jullie daarin?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

4 Comments

  1. Ik denk dat als ik het vaker had gebruikt vroeger, ik nu minder last van pigmentvlekken had gehad. Kan geen kwaad volgens mij.

  2. Handig om in huis te hebben met een hittegolfje al deze 😛 lijkt me prima spul!

  3. De tube ziet er wel heel mooi uit! Jammer dat het zo duur is he? Ik weet ook niet of SPF 30 altijd nodig is. Volgens mij kan het geen kwaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.