Beauty

Clinique Mijn Eerste Indruk

DSC_4177
Vandaag mijn aller eerste producten van Clinique die ik mag gaan testen voor jullie. Als het goed is zijn jullie al op de hoogte dat ik namens Glamour een jaar lang Clinique mag gaan uittesten elke maand.

Zo niet? Ik heb hiervan een artikel over geschreven die je terug kan vinden op mijn website. Zal hier de link plaatsen Call Me Beautylover For Clinque. Kijk snel met mij mee wat ik van deze mooie producten vindt.

Zelf vind ik het erg belangrijk om mijn make-up ’s avonds goed eraf te halen. Nou wil ik niet zeggen dat ik altijd even veel zin in heb om mijn gezicht grondig schoon te maken en dat ik weleens zoals de meeste van jullie de wel bekende make-up doekjes pak. Één van deze twee producten is de make-up remover genaamd Take The Day Off. Het zit in een paarse flaconnetje van 30ml en heeft een mooi zilveren dop. Het oogt ook schoon en fris uit, wat ook misschien de bedoeling is als je ook je make-up eraf haalt dat je schoon en fris uitziet.
DSC_4182

Boven op de dop doet mij aandenken aan hoestdrankjes dat je de dop eerst moet opdrukken en dan tegelijker tijd moet draaien zodat de dop eraf gaat. Eigenlijk vind ik dat wel super handig, want zo weet je dat de dop niet zomaar open gaat mocht je eventueel voor onderweg willen meenemen.
DSC_4184

En zo ziet het er dan eruit als ik de dop eraf haal een simpele grote opening. Deze make-up remover is alleen bedoelt voor je ogen en lippen. Ook geeft Clinique een tip ”breng de remover aan met een wattenschijfje rond je ogen, druk een paar seconden zachtjes aan en veeg dan weg met een neerwaartse bewegingen”. De vloeistof is geurloos en voelt fijn aan op mijn huid. Het droogt zeker helemaal niet uit. Ook heb ik op waterproof mascara uitgetest of deze make-up remover eraf haalt. Omdat ik nergens terug kon vinden of deze remover ook speciaal voor waterproof bestemd is. En het ging makkelijk af bij een waterproof mascara.
DSC_4186

De tweede product is een mini mascara de High Impact Volume Mascara. Ik ben altijd opzoek naar een goede mascara en dan liefst ook nog eens waterproof, ook omdat mijn eigen wimpers recht zijn. Dus ik moet ze altijd krullen met mijn krultang. Toen ik deze mascara binnen kreeg zag ik al dat het niet waterproof is. Maar dat weerhoudt mij niet dat ik niet wil gaan uittesten.
DSC_4188

De verpakking ziet er simpel uit met een standaard royal mascara borstel. Deze mascara zorgt ervoor dat je vollere, langere wimpers voor een dramatic look krijg. En als tip die ze mee geven ”voor een extra volume effect, breng 2 laagjes aan in zig-zag beweging”.
DSC_4190

De mascara borstel brengt fijn aan en ook wat deze mascara belooft is dat inderdaad dat mijn wimpers lengte geeft. Opzicht een prima mascara, maar helaas niet voor mij weg gelegd. Ook omdat ik al aangaf dat ik van mijn eigen rechte wimpers heb en als ik geen waterproof mascara gebruik zakken mijn wimpers gauw naar beneden. Maar de resultaat vind ik prima eruit zien en zou dan ook voor de mensen die geen van hun eigen rechte wimpers hebben, maar gewoon normaal van hun eigen al gekrulde wimpers hebben zou ik deze mascara wel aanraden omdat deze mascara belooft wat die moet doen.
DSC_4197

De make-up remover ben ik ontzettend tevreden over omdat deze zowel waterproof en niet waterproof make-up eraf haalt. De vloeistof voelt erg prettig aan, fris en maakt ook goed schoon. De make-up remover is voor mij zeker herhaling vatbaar! Wat ik erg fijn vindt is dat alle producten van Clinique niet getest is op dieren.

Zijn jullie al bekend met deze twee producten en wat vinden jullie zelf ervan?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

5 Comments

  1. Wat ontzettend gaaf dat je dit mag doen zeg. Gefeliciteerd! Clinique is een goed merk met fijne producten. Ben idd erg benieuwd naar de make-up remover. X

    1. Hi Claudia, Dankjewel voor je felicitatie! En inderdaad zelf vind ik het nog steeds gaaf dat ik dit mag doen. En ben zeker erg benieuwd wat er binnenkort allemaal voor producten aankomen 🙂 x

  2. Klinkt goed, ik heb nog nooit producten van Clinique gehad dus ben erg benieuwd naar meer reviews!

    -x-

  3. Gaaf dat je dat mag doen zeg! Ik kende deze nog niet. Klinkt allemaal wel goed! -x-

    1. Het is ook inderdaad erg gaaf dat ik dit mag doen! Kon het zelf ook niet eerst geloven. Ben erg benieuwd wat er allemaal nog aankomt 😀 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.