Verzorging

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief

DSC_5230Goedemorgen morgen allemaal! Wat gaat het snel zeg dat we nu in een nieuwe maand zitten en hoewel het eigenlijk zomer moet zijn is afgelopen dagen niks van te merken met al die regen. Mensen zoals ik met hooikoorts is dat weleens fijn dat er dagen zijn dat het regent maar dat wil niet zeggen dat we helemaal geen mooie dag willen en lekker genieten van de zon. Van de week kreeg ik de nieuwe product van Clinique binnen en ben erg benieuwd hoe het mij zal bevallen. Ben je ook net als ik nieuwsgierig naar, lees dan snel met mij mee.

Koud of warm, droog of vochtig, binnen of buiten het product van deze maand staat de huid toe om zich aan te passen aan deze veranderingen. Dat kom zeker mooi uit met al het verschillende weer wat we toe nu toe hebben gehad.

De product heet Moisture Surge Extended Thirst Relief. Dat houdt in dat de formule creëert een vochtreservoir. Waardoor de huid vocht langer en beter vast houdt. Het kalmeert de huid en laat ‘m fris en soepel aanvoelen. Het tubetje zit in een mooi strak doosje. Waarop ook de tubetje op het doosje goed afgebeeld staat.
DSC_5232

Zo ziet het tubetje eruit als ik de dop eraf heb gehaald. Het product heeft een inhoudt van 15ml.
DSC_5234

Het is een gelcrème dat wit uit ziet.
DSC_5235Hoe gebruik je Moisture Surge Extended Thirst Relief volgens Clinique?
Het is geschikt voor alle huidtypes en kan over het gehele gezicht gebruikt worden. Breng het product tweemaal per dag aan als vochtverzorgende crème, in de ochtend en avond. Ook kan de crème gebruikt worden als hydratie- boost over de make- up, breng deze dan licht deppend aan.

Zelf heb ik als basis zoals een dagcrème aangebracht. Wat mij wel als eerste opviel is de geur. Het heeft een hele lichte geur van een nagellak remover wat daarna ook erg snel verdwijnt. Zelf heb ik dan een dubbel gevoel over van hmm dat vind ik zelf persoonlijk niet fijn als een verzorgingsproduct naar nagellak remover ruikt ook al is het erg subtiel wat je dan ruikt. Maar aan de andere kant verdwijnt de geur ook erg snel weg. Als ik het product aan heb gebracht dan glimt het wel, dus voor de mensen die al van zich zelf al glimmend of vettig gezichtshuid hebben dan raadt ik dit product niet aan. Verder smeert het wel fijn aan, het trekt snel in en voor mijzelf vind ik ook fijn aanvoelen ook gedurende hele dag.

Of ik hiervan een full size product zou aanschaffen voor mijzelf?
Nee ik ben wel blij dat ik dit heb mogen testen en het voelt goed aan op mijn huid. Dat ik speciaal dit wil gaan aanschaffen voor vocht te behouden vind ik voor mij zelf niet nodig. Kan mij wel goed voorstellen voor mensen die erg droge huid hebben dat dit product goed van pas kan komen.

De Moisture Surge Extended Thirst Relief is te verkrijgen o.a. bij de Douglas en Ici Paris.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.