Lifestyle, Verzorging

Curling Iron BHC 17

DSC_3767

Oops! i did it again ja ik kon het helaas niet laten. Ik zag deze vorige week bij de Lidl liggen tussen al die anderen spullen. Britney Spears heeft aantal apparaten laten ontwerpen o.a. deze krultang, multistyler en een föhn. Nou sprak mij de krultang het meest aan en aangezien ook allang een nieuwe wilde kwam dit wel goed uit.

De krultang zit in een mooie strakke doos met een doorzichtige kijkvenster en natuurlijk kan Britney Spears zijzelf ook niet ontbreken. Op het achterkant staat de krultang ook afgebeeld en in verschillende talen staat er de belangrijkste informatie over de krultang.

Zo staat er

  • Wordt snel warm en kan daarfom direct worden gebruikt.
  • De keramische coating zorgt voor een optimale verdeling van de warmte en voor een uiterst haarvriendelijke styling.
  • De standvoet zorgt ervoor dat u de krultang ook veilig kunt neerzetten als deze warm is.
  • Betrouwbaar stylen bij een constante temperatuur (180 graden).

DSC_3762

Hier zie je krultang zelf van bovenaf tot aan de zijkant. Zo zie je een klem waarmee je moet opdrukken zodat die omhoog gaat. Waar je uiteinde van je haar tussen moet zetten en daarna het klem naar beneden doen. En zo kun je de rest van je haar streng naar boven  rollen met de krultang.

Ook ziet de krultang zelf ook erg mooi en simpel uit. Door het donker goud bruine kleur vind ik hem nog mooier ogen ipv helemaal zwart. Er zit ook een simpel aan/ uit knop en als je daar indruk wordt het rood is het aan en als je weer daar indrukt is die uit.

DSC_3795DSC_3796DSC_3797

Voordat ik mijn haar ga krullen spuit ik deze product in mijn haar. Dit is de Elnett Satin 230 graden heat protection styling spray. De naam zegt het al het zorgt dat mijn haar niet beschadigd door de warmte van de krultang. Ook zorgt dit product dat je minimaal voor 3 dagen je krullen behoudt. Zelf vind ik een top product (en) en dat vind ik ook van de haar spray van Elnett. Eenmaal dit product in mijn haar gespoten kam ik nogmaals alles goed doorheen. En dan ga ik de krullen inzetten met deze krultang.

krullen 2 krullen

Als ik eenmaal al mijn haar heb gedaan dan gebruik de Moroccan Argan Oil van het merk Kruidvat en deze breng ik aan aan mijn haarpunten en net daar boven zodat mijn haar glanst. En als aller laatste de haar spray van Elnett zodat mijn krullen goed blijven zitten. Deze haar spray vind ik ook erg fijn wat ik al eerder heb aangegeven, deze kun je ook makkelijk doorheen kammen.

DSC_3791

Hier zie je mijn achterkant en de zijkanten van mijn haar. De eerste twee foto’s ziet mijn krullen zo eruit zonder dat ik heb door gekamd. De laatste foto heb ik mijn haar lichtjes doorheen gekamd en dan ziet mijn krullen zo eruit.

DSC_3783  DSC_3784  DSC_3787

Voor mij is het aanrader voor een anderen. De krultang wordt snel warm en het krult mijn haar ook erg snel binnen paar minuten. Het is ook fijn om mee te werken. En voor de prijs kan je hem zeker niet laten liggen. Het kan zijn dat ze nog hebben liggen bij de Lidl en deze kost € 12,99 euro.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.