Food

De leukste en lekkerste kerstinspiratie onder één dak

Kerst begint dit jaar op 10 december… Aviko brengt je vanaf dat moment in de ultieme kerststemming met supersfeervolle Christmas Workshop events! Maar liefst zeven dagen lang is Amersfoort het bruisende centrum van kookplezier en kerstgezelligheid. Per dag worden drie workshops gehouden waarbij de deelnemers voor hun introducé(e) een heerlijk kerstdiner met verschillende gangen gaan bereiden. En dat is niet alles: je kunt naar hartenlust proeven bij de drie Aviko Foodtrucks, een barista verzorgt de lekkerste koffie, je krijgt stylingtips voor een feestelijke kersttafel en er is make-up advies voor een stralende kerstlook. In totaal is er plaats voor 840 deelnemers en hun gast – inschrijven kan nog tot en met 29 november, dus wees er snel bij voor de leukste en lekkerste kerstinspiratie van 2018. De toegang en workshops zijn helemaal gratis.
It’s beginning to look a lot like Christmas…

Feest aan tafel
Dat het feest aan tafel wordt dit jaar met kerst is een feit als het aan Aviko ligt. Om iedereen te laten genieten van een zorgeloos en overheerlijk kerstfeest deelt Aviko onweerstaanbaar lekkere recepten en de mooiste kerstinspiratie met de gasten van het Christmas Workshop Event. 7 dagen lang staat de locatie in Amersfoort bol van gezelligheid! Elke dag zijn er 3 workshop tijden: 10.00 – 13.00 uur, 14.30 – 17.30 uur en 18.30 – 21.30 uur. Voor elke workshop kunnen zich 40 mensen inschrijven; de eerste 30 inschrijvingen gaan op basis van binnenkomst van inschrijving en de laatste 10 plekken per workshop worden verloot. Op zaterdag 15 december schuift de Vlaamse 24-Kitchen chef Wim Ballieu aan als ‘special guest’. Laat de Feestdagen maar beginnen!

Inschrijven voor het Aviko Christmas workshop event kan t/m 29 november 2018. Dus wees er snel bij voor de leukste en lekkerste kerstinspiratie van 2018. De toegang en workshops zijn helemaal gratis.

Locatie:
Nijverheidsweg-Noord 76bc
3812 PM, Amersfoort

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.