Winactie

De Nationale Beautybloggersday

Spiegel groot met tekstHoi allemaal, jullie zien het goed het is vandaag De Nationale Beautybloggersday. Althans dat idee kwam van Hilde en Astrid om met aantal anderen bloggers samen dit te houden. Ook organiseren we een bloghop, willen jullie meer weten wat bloghop inhoud? Lees dan gauw verder.

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval beautyblogs. Een bloghop moet je zien soort van een kettingbrief. Maar dan zijn het wel vaste bloggers die hier aan mee doen en elke blogger stuurt jou als bezoeker naar de volgende blogger.

Als het goed is ben je via Anna Gerrie naar mijn blog gehopt. Of je bent rechtstreeks op mijn website gekomen. Zowel beide hartstikke leuk dat je op mijn website bent gekomen Straks op het eind verwijs ik je natuurlijk weer door naar de volgende blog hop en zo gaat het cirkeltje rond tot dat je bij het zelfde weer uitkomt.

Maar ook kun je als bezoeker een leuke prijs mee winnen en dat is bij elke deelnemende bloggers van bloghop verschillend wat je kan winnen.

Samen met de anderen beautybloggers hebben we besloten leuke prijs ter waarde van € 10,- euro weg te geven aan jullie. Elke beautybloggers die aan deze bloghop meedoet heeft haar eigen winpakket samengesteld die jij misschien kan winnen.

Zelf heb ik al erg leuke winactie lopen vanuit mij zelf t/m 16 juli 2016. Zie hier link Winactie daar kan je ook nog aan mee doen.

Wat kan je hier bij mij winnen?

  • Olaz BB cream complete voor lichte huidskleur € 3,99 euro.
  • Daily Concepts Body Scrubber € 6,00 euro.
  • MUA metallic oogschaduw palette € 4,59 euro.
  • 2 proefmonsters een olie voor krullend haar van L’oréal en een gezichtcrème van Nivea.

Ja jullie zien het goed in totaal qua waarde van dit pakket is het € 14,58 euro. Dus dat is inderdaad € 4,58 euro meer, het blijf natuurlijk moeilijk om precies op € 10,- euro uit te komen. Maar hé dat maakt voor mij niet uit en voor jullie ook niet ( denk ik).

2016-07-02-19-40-51-399 png

 

Wat moet je bij mij doen om deze leuke prijsje te winnen?

Dat is heel simpel:

  • Volg mij op één van mijn sociale media Instagram, Facebook of Bloglovin’.
  • En heel belangrijk plaats een originele leuke reactie hieronder.

Door een originele leuke reactie te geven kies ik daar de winnaar uit.

Deze winactie loopt t/m 16 juli 2016 en daarna krijg de winnaar persoonlijk een email bericht. Dus zorg er voor dat je een geldige emailadres invoer bij jou reactie.

Ik verwijs je nu door naar de blog van Iris en zij verwijst jou weer door naar een volgende beautyblog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht!

Ik hoop dat je geniet van deze Beautybloggers Bloghop en wens je veel plezier bij de volgende blogs!

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.