Lifestyle, Verzorging

Dream Big

DREAM_BIG_LIMITED_EDITION_IMAGE3

Het universum van dromen van United Dreams is gegroeid met de komst van een nieuw parfum: Dream Big.De nieuwe limited edition van United Colors of Benetton inspireert de wereld om veranderingen tot stand te brengen door te blijven dromen. Een delicate vrouwelijke geur, speciaal voor iedereen die groots durft te dromen door uit elk moment het maximale te halen. Geen beter manier om de wereld te veranderen dan door groots te dromen.

De gouden flacon van United Dreams geeft een bijna magische touch aan deze limited edition van United Colors of Benetton. De stralende verpakking & flacon presenteren een nieuw boodschap om iedereen in de wereld die durft te dromen te inspireren. Een positieve boodschap vol energie. Een uitnodiging om je aan te sluiten bij een grenzeloze droomrevolutie.

DREAM_BIG_LIMITED_EDITION_Packhot1Zuivere & stralende noten van frisse en schitterende Italiaanse citrus gecombineerd met een sensueel en aantrekkelijk boeket, waarin vrouwelijke jasmijn en transparante fresia zich vermengen met de intense verleidelijkheid van tuberoos. De basis, gevormd door een comfortabel en soepel akkoord van exotisch hout, versterkt door oriëntaalse noten en muskus, accentueert de hypnotische eigenschappen van de geur.

Naamloos

Prijzen:

Eau de toilette spray 80 ml € 28,95 euro.
Eau de toilette spray 50 ml € 21,45 euro.

United Dreams Dream Big by United Colors of Benetton is vanaf 1 september exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.