Beauty

Essence Happy Girls Are Pretty Blush

DSC_3279Happy girls are pretty! ligt al een tijdje in de winkels o.a. bij de Kruidvat en Trekpleister. De enige wat mij aantrok was de blush. De oogpaletten die er ook waren heb ik expres niet gekocht omdat de meeste kleurtjes zoals bruin tinten die heb ik al zoveel nu thuis liggen. Ook al zag het zo lief uit met het bolletje wol er op de oogschaduw gedrukt. Soms moet je af en toe (tenminste vind ik) je eigen inhouden ook al is het zo goedkoop.

De blush die ik heb gekocht is in de kleur 01 You Sweeten My Day! De blush zelf heeft een gebreide patroon met daarin in het midden een hart vorm. De verpakking zelf is transparant waardoor je de kleur goed kan zien van de blush.

DSC_3280

De pigment vind ik zelf erg tegen vallen. Je ziet het wel op mijn arm zowel de lichte en de donker kleur roze.

DSC_3374

Ook normaal doe ik een foto bij waarvan ik de blush op mijn wangen heb aangebracht. Maar bij deze heb ik dat helaas niet gedaan. Je zag het bijna niks dat er blush was aangebracht.   Ook al ben ik van mezelf licht getint. Moet je na gaan als je zelf erg licht van kleur bent. Erg teleurstelling omdat ik wel meer had van verwacht omdat ook de blush zelf erg cute eruit zag! Maar helaas dit is écht een tegenvaller.

Mocht je nou geen zware make up willen dragen of je begin net met make up te dragen. En vind je zelf dit al licht genoeg, dan zal ik zeggen koop het. Zelf zou ik dit niet aanraden persoonlijk omdat de kleur zo licht is dat je er bijna niks van ziet en ook al is het goedkoop vind ik zelf zonde van het geld.

De Happy Girls Are Pretty zijn al te verkrijgen bij de Kruidvat en Trekpleister.

Multi colour blush  Prijs € 2,99 euro.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

  1. Wat zonde dat het pigment zo tegen valt, de verpakking is zó schattig dat ik veel hoop had voor de blush!

    1. Hoi Tamara,
      Ja het is inderdaad erg zonde, had er zelf ook meer verwacht. Helaas is het niet anders en er komen zeker te weten meer leuke producten eraan! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.