Beauty

Essence Jewelry Nail Stickers

2016-11-05-16-23-07-721
Nu zal je nog niet aan de feestdagen denken, maar voor je het weet is het al zover. Dan is het weer stressen o.a. wat trek ik aan, wat voor cadeautjes moet ik halen, moet ik nog iets voor bereiden voor het avond eten of hapjes en noem maar op. Zelf ben ik wel al een beetje aan het rond kijken maar nog niks echt specifieks. Denk dat het weer net als andere jaren altijd op het laatste moment wordt.

Laatst stond ik bij de Essence schap wat rond te neuzen, zoals altijd wat ik meestal doe als ik de Kruidvat binnen loop. Ik kocht dit Essence Jewelry nail stickers. Deze zal al een tijdje in het schap hebben gelegen, want ik zag niks bij staan dat het nieuw product is. Maar ik vond ze wel leuk uit zien en ja zoals de meeste van jullie weten hou ik van kleur goud.

Nu ben ik natuurlijk geen pro op nail art gebied, als je weleens op Instagram foto’s bekijkt  van een ander die zo mooi hun nagels hebben versierd door zoveel tools te gebruiken. Laat ik je gelijk zeggen zoveel tools heb ik niet om mijn nagels zo mooi te versieren en meestal blijven de nagellak kleur bij mij niet lang mooi zitten. Daarom vind ik nail stickers een uitkomst. Hier dacht ik gelijk ook aan “leuk voor de kerst”.

De nail stickers zit in een leuk verpakking, waar je ook gelijk de stickers goed kan zien.
2016-11-05-16-23-07-721

Hier zie je 6 verschillende patroons. In totaal zitten er 18 op één vel. Zou je niet zeggen he?!
2016-11-05-16-23-57-717

Heb natuurlijk mijn nagels kleur rood (alvast in de kerst stemming 😉 ) gelakt van OPI I STOP for Red. Daarna heb ik voor de ruitjes patroon gekozen van het sticker vel. Die heb ik dan geplaats op mijn nagel van mijn ring vinger. Dat vind ik zelf altijd het mooist in plaats van allemaal te versieren. Daarna afgewerkt met een topcoat van Catrice.
2016-11-05-16-24-48-578 2016-11-05-16-25-31-431

Tip die ik je meegeef is kijk eerst of het patroon op je nagel past, dat doe je door het sticker vel voor je nagel te houden. Mocht dat ietsje te groot zijn, kun je altijd een stukje eraf knippen. Bij mij heeft het ongeveer 5 dagen goed gezeten. Zelf vind ik het leuk voor een keer en vooral als straks de feestdagen komen, dan kan ik weer een leuke sticker op mijn nagel plakken.

Essence Jewelry kost € 1,39 euro en te verkrijgen bij de grote Kruidvat filialen.

Bij jij een nail art pro?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.