Beauty

Essence The Glow Must Go On

2016-06-04-11-36-12-048
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat er een beauty paletten uitkwamen door 4 populaire beauty bloggers die samen mochten werken met Essence. Hoe gaaf zou dat zijn als je zelf één van de beauty palette kon bemachtigen? Omdat het natuurlijk een limited edition is moest je erg snel bij zijn want per Kruidvat filiaal verkochten ze per beauty blogger 4 paletten.

Vanaf 30 mei op een maandag waren ze al te verkrijgen bij de Kruidvat filialen. Ik weet nog heel goed, zou met een collega naar de stad gaan en ik zat enorm te twijfelen of ik wel moest gaan. Want die dag stond keihard te regenen. Ook had ik zoiets bij me zelf ‘zouden ze al binnen zijn?’, want ja het is tenslotte maandag en meestal hebben ze op maandag nog niet in de winkels liggen. Maar ik nam toch de gok en ging naar de Kruidvat. Natuurlijk ging ik voor het beauty palette van Serena Verbon. Helaas hadden ze daar niet meer en ben naar een andere Kruidvat gegaan en daar hadden ze gelukkig nog wel de laatste twee van The Glow Must Go On door Serena Verbon. Hoppa snel afgerekend én wat was ik blij dat ik hem had!

En hier is die dan de bronzing & highlighting palette in samenwerking met Essence en Serena Verbon. Serena Verbon is een Nederlandse beautyblogger van Beautylab.nl. Eén van haar favoriete make- up product is de shimmer bricks van Bobbi Brown waarvan je een mooie glow krijgt. Hoe leuk zou dat zijn dat er een budget palette is waarvan je ook een mooie glow krijgt.

De beauty palette verpakking is van karton. Wat ik zelf ook wat vindt hebben dat een verpakking van karton is. De print wat Serena heeft voor gekozen vind ik ook erg mooi hierdoor krijgt die een oosterse uitstraling.
2016-06-04-11-36-12-048

Als ik het doosje open doe heeft de spiegel dezelfde vorm als de print op de voorkant van de verpakking. Een leuk oosterse lantaarn rechts boven in en rechts onderin haar naam.
2016-06-04-11-37-01-510

Als ik verder kijk zie ik dat alle kleuren zijn genaamd. Zoals de bovenste enkele kleuren linksboven in honey glow highlighter, rechtsboven in cinnamon eyeshadow en linksonder in sandal eyeshadow. Dan heb je een grote vierkant met drie verschillende kleuren en dat is de glowing bronzer. Er zit ook een schattige kleine kwastje bij.
2016-06-04-11-37-22-529

De kleuren zijn super goed gepigmenteerd wat ik niet had verwacht. Eerst drie kleuren zijn van de glowing bronzer, daarna de sandalwood eyeshadow, cinnamon eyeshadow en de laatste honey glow highlighter. De honey glow highlighter ziet hetzelfde uit als van Nars Albatross super mooi!
2016-06-05-15-10-42-436

Hier ben ik zeker blij mee sowieso dat ik het al kon bemachtigen, omdat het erg gewild is en de kleuren mogen ook inderdaad wezen! Dit palette kost € 4,99 euro mocht je dit nog bij een Kruidvat zien liggen zou ik zeggen koop het want dit is een gewilde beauty palette waarvan je sowieso plezier van heb.

P.S. Hou mijn website plus mijn sociale media’s in de gaten want er komt iets  leuks aan!!! 😉

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.