Beauty

Essence Winter? Wonderful!

Cover
Baby, it’s cold outside! De nieuwe essence trend edition Winter? Wonderful! verwarmt de harten van alle winterfans. Maar ook koukleumen kunnen de mooiste beautyproducten vinden om de koudste tijd van het jaar te verzachten.
IJzige wintertinten als wit, blauw en ijsgrijs worden gecombineerd met warme nude tinten als roze en lichtabrikoos, die samen een prachtig kleurenspel vormen. Wintercoole highlights zijn de vier nagellakken met frosted of crystallized effecten, de lipolie met een subtiele kleur in licht- of donkerroze en de handbalsem die droge handen verwend. Welkom in winter wonderland… met essence!

Eyeshadow palette
Met het oogschaduwpalet in de vijf tinten wit, grijs, roze, lichtbruin en donkerbruin met glanzende en matte effecten zijn verschillende stijlen te creëren. Het palet is liefdevol versierd met sneeuwvlokken en ijskristallen. Verkrijgbaar in 01 all ice on me!.

Prijs: € 3,89 euro.

ess_WinterWonderful_EyeshadowPalette_closed.jpg
ess_WinterWonderful_Eyeshadow Palette_opend.jpg

Eye & inner rim pencil
De potloden in ijzig wit en ijzig rosé kunnen worden aangebracht op de oogrand als een eyeliner en op de waterlijn als een kohl kajal. Voor lichte, glinsterende hoogtepunten. Verkrijgbaar in 01 cold as eyes en 02 eye candy.

Prijs: € 1,99 euro.

ess_WinterWonderful_Eye&InnerPen_#01.jpg
ess_WinterWonderful_Eye&InnerPen_#02.jpg

Lip balm
De transparante lippenbalsem met glansdeeltjes zorgt voor een sprankelende finish en verzorgde lippen. Deze balsem staat garant voor een winterse sfeer en een look die doet denken aan schitterende ijsvlaktes. Verkrijgbaar in 01 the eternal ice.

Prijs: € 1,99 euro.

ess_WinterWonderful_LipBalm_opend.jpg

Tint & oil
Lipoliën zijn onmisbaar in het winterseizoen ze voeden de lippen met waardevolle ingrediënten en laten ze heerlijk zacht voelen. Dankzij het tint-effect krijgen de lippen bovendien een mooie lichtroze of donkerroze kleur. Verkrijgbaar in 01 if kisses were snowflakes… en 02 …I’d send you a blizzard.

Prijs: € 2,99 euro.

ess_WinterWonderful_Tint&Oil_#01.jpg     ess_WinterWonderful_Tint&Oil_#02.jpg

Blush
De driekleurige blush biedt frisse kleuraccenten – zelfs in de winter. Roze, abrikoos en nude blenden prachtig op de huid en het ijskristallen reliëf is een prachtige herinnering aan speciale momenten in de sneeuw. Verkrijgbaar in 01 winter kissed cheeks.

Prijs: € 2,99 euro.

ess_WinterWonderful_Blush.jpg

Nail polish
Vier kleuren, vier effecten. Wit met een “frosted” effect, semimat lichtblauw, “bevroren” grijs en roze met een “crystallized” finish maken van je nagels een waar meesterwerk deze winter. Verkrijgbaar in 01 the frosted, 02 the semi matt, 03 the iced en 04 the crystallized.

Prijs: € 1,89 euro.

ess_WinterWonderful_Nailpolish_#01.jpgess_WinterWonderful_Nailpolish_#02.jpgess_WinterWonderful_Nailpolish_#03.jpgess_WinterWonderful_Nailpolish_#04.jpg

Top coat
Deze top coat met glitterdeeltjes zorgt voor een spannende, ijzige nagelstijl. Breng aan over gekleurde nagellak en creëer een  sprankelende, ijzige look die doet denken aan een dichtgevroren rivier. Verkrijgbaar in 01 a winter’s tale.

Prijs: € 1,99 euro.

ess_WinterWonderful_TopCoat.jpg

Hand balm
Verzorging tijdens koude dagen! Handen vragen veel aandacht in de winter. Deze handbalsem hydrateert de handen zodat ze weer lekker zacht en soepel voelen zelfs wanneer de temperatuur tot onder nul daalt. Verkrijgbaar in 01 you melt my heart.

Prijs: € 1,99 euro.

ess_WinterWonderful_Hand balm.jpg

Pom pom hair ties
De pluizige haarelastieken met nep-bont pom poms in wit en abrikoos geven elke paardenstaart een superlieve uitstraling. Verkrijgbaar in 01 it’s so fluffy!!!!.

Prijs: € 1,59 euro.

ess_WinterWonderful_PomHairTies.jpg

Essence Winter? Wonderful! is verkrijgbaar in januari 2016 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Welke producten ben jij erg benieuwd naar? Zelf ben ik erg benieuwd naar de blush en de tint oil.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.