Lifestyle, Verzorging

Etos Botanical Boost!

Cover1

Niets lekkerder dan je huid én mood te verwennen met de vitale energie van planten. Etos Botanical Boost geeft je de mogelijkheid om die most-wanted wellness beleving en kracht uit de natuur in je dagelijkse beautyritueel te introduceren.

Zo kun je de dag verfrissend en verkwikkend beginnen ‘Energetic rise’ met de Lime & Mint lijn. Ben je juist
op zoek naar een wat meer revitaliserende werking ‘Revitalizing flow’ en hou je van een friszoete geur, dan kun je kiezen voor de Elderflower & Raspberry lijn. Toe aan ontspanning ‘Pure balance’ en balans? Dan is er de rustgevende lijn Jasmine & Vanilla.

Lime en mint

lime en mint2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De totale lijn bestaat uit maar liefst 25 bijzondere producten. De hoogwaardige, serene flacons en tubes zijn
afgewerkt met mooie koperaccenten. De producten variëren van shower foams tot scented sticks. Zo heeft Etos voor iedere behoefte door de dag heen de ideale lijn en het perfecte product.

raspberryraspberry2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plantextracten, de beauty- en wellness bizz is er al eeuwen dol op. Sommige planten uit de natuur zijn echt in staat je een bepaalde boost te geven. Etos is voor de Botanical Boost lijn daarom een samenwerking aangegaan me de Hortus Botanicus Amsterdam, dé specialist op het gebied van Botanische collecties en plantwetenschap. De werking van de geselecteerde planten in combinatie met de lekkerste wellness formuleringen, hebben geleid tot een prachtige uitgebreide botanische wellnesslijn, die inspeelt op mood en beauty. Zo brengen Etos en de Hortus Botanicus Amsterdam samen de natuur tot leven!

jasmine

jasmine2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De nieuwe producten van Etos vind ik erg mooi uitzien en ze stralen ook luxe uit. Ook geweldig om deze producten als cadeau te geven, denk al aan de feestdagen die eraan komen.

Alle nieuwe producten van Botanical Boost zijn al te verkrijgen bij alle Etos filialen.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.