Verzorging

Etos Hair Oil

2016-11-16-15-27-04-446
Zolang ik mijn haar laat verven, heeft het toch verzorging nodig. Niet dat ik zoveel producten heb staan voor mijn haar in tegendeel. De enige wat ik gebruik naast shampoo en conditioner is haar olie en een haar spray. Dat is alles wat ik met mijn haar doe. Ooit heb ik een artikel geschreven over argan oil waar ik zelf erg tevreden over was en nog steeds.

Sinds kort heeft Etos nieuw haar styling producten in hun schap staan. Zo o.a. de Etos hair oil, daar was ik wel erg nieuwsgierig naar en ook wat ik thuis had staan was bijna op.

Volgens Etos
Etos hairoil verzorgt je haar zonder het vet te maken en voorkomt het pluizen van je haar. De olie maakt je haar zacht en handelbaar.

De flacon is doorzichtig en er staat duidelijk op wat het is en van wie het is. Het ziet er goed en verzorgd uit. Er zit 125ml hair oil in en het is bedoeld voor om je haren verzorgd uit te laten zien en ook dat je haar zacht van wordt. Daarnaast voorkomt deze hair oil dat je haar niet gaat pluizen. Ook ideaal voor in deze winter seizoen voor de meeste meiden/ vrouwen die veel last hebben van pluizend haar.
2016-11-16-15-27-04-446

Zoals als je ziet is het een pomp flacon. Erg handig, zodat je niet teveel olie in je hand krijgt.
2016-11-16-15-27-26-985

Hoe moet je het hair oil gebruiken volgens Etos?
Pomp wat hairoil op je hand en wrijf in beide handen de olie warm. Verdeel de olie over nat droog haar om pluizig haar tegen te gaan. Breng de olie niet rechtstreeks aan bij je haar aanzet. Niet uitspoelen.

Meestal begin ik zelf altijd bij mijn punten in te wrijven en dan wat ik nog over heb in mijn handen smeer ik dan naar boven. Ook heeft Etos zijn zegje waard gemaakt, want mijn haar wordt er niet vettig van nadat ik de hair oil in heb gesmeerd zo wel op droog of op nat haar. Eventuele tip van mij uit, voordat ik ga föhnen doe ik ook altijd een klein beetje haar olie bij mijn punten, zo voorkom ik dat mijn haar niet nog droger uit gaan zien. Daarnaast dat mijn haar niet vettig van wordt, trekt het snel in, mijn haar wordt er zacht van én het ziet er verzorgd uit. Wat ik ook een pluspunt vind is het gaat lekker lang mee, ook vanwege omdat er een pomp flacon opzit. Ik gebruik dagelijks elke ochtend haar olie voornamelijk voor mijn punten en ik ben er erg over te spreken!

De Etos Hair Oil is al een tijdje te verkrijgen en kost € 3,99 euro.

Wat voor haar producten gebruik jij?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.