Verzorging

Etos Wellness Shower Foam

2016-04-16-15-02-23-907
Iedereen heeft weleens behoefte om een dagje naar de wellness te gaan, maar niet iedereen durf of heeft geen zin in. Zelf vind ik heerlijk tot rust te komen. Geen gestrest of dingen aan je hoofd waar je ergens druk om moet maken. Maar hoe fijn is het om wellness in huis te halen?

Zou zag ik bij de Etos dat ze van hun eigen merk 3 verschillende wellness lijn hebben. A Beautiful You, Inner Calm en Your Pure Body. Zelf heb ik gekozen voor Your Pure Body dat staat voor ultieme reiniging.  Ik heb gekozen voor de shower foam ook omdat ik daarvan meer ging gebruiken dan in plaats van een body cream, shower oil en dark clay scrub. De geuren die erin zitten zijn rozemarijn en eucalyptus.
2016-04-16-15-02-41-923

Een strakke flacon in de kleur blauw met een leuke printje erop. De inhoud is 200 ml. Etos zeg over dit product: ”Ervaar hoe deze gel zich tot een rijk schuim ontwikkelt terwijl je geniet van de heerlijke geur explosie die ontstaat. Creëer je eigen verwenmoment dagelijks onder de douche”.
2016-04-16-15-03-34-947

Hier zie je van dichtbij waarop je moet drukken zodat de shower foam eruit komt. Tijdens het gebruik van deze shower foam komt er best wel royaal schuim eruit en ook heerlijk zacht. De geuren zijn niet super sterk aanwezig, maar je ruikt het wel. Het ruikt heerlijk fris door de eucalyptus. En doet mij inderdaad aandenken of ik bij een wellness ben. Naast dat ik van Rituals uit de lijn van Hammam gebruik, kan ik zeggen dat van Etos ook aan te raden is voor budgetproof.
2016-04-16-15-03-50-827

Ik kocht deze shower foam bij de Etos voor € 4,99 euro. Daarnaast hebben ze ook een body cream, dark clay srub en een shower oil.

Zijn jullie al bekend met de wellness lijn van Etos?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.