Verzorging

Figs & Rouge Hydra Activ Hero Cream

2016-09-11-09-45-57-733Goedemorgen! Tijdens de warme dagen die we hebben gehad, werd ook mijn huid droog. En dat terwijl ik eigenlijk alleen in de winter krijg. Dus het was voor mij voor het eerst dit jaar tijdens de zomer maanden dat mijn huid droog was. En met het warme weer kreeg ik ook wat rode uitslag op mijn benen. Eigenlijk wel vervelend vooral als je blote benen wil laten zien.

Toen zag ik dit vrolijk potje die al enige tijdje in mijn kast staat. Een hydraterende crème voor droge huid van het merk Figs & Rouge. Dit merk product komt uit Engeland. De verpakking zelf is van blik, zelf vind ik dat wel wat hebben.
2016-09-11-09-45-57-733

Volgens Figs & Rouge is het een hero crème, omdat het voor droge huid is, voor eventueel huid uitslag in alle seizoenen, het hydrateert 24 uur, zit vitamine A, C en E in en het is zowel voor je lichaam en gezicht. Op de achterkant staat ook alles erop waarvoor dit crème voordient.
2016-09-11-09-47-02-559

Je draait het deksel eraf en je ziet dat de crème simpel en wit uitziet. Er zit 8oml in een blik.
2016-09-11-09-46-31-064

Mijn oordeel over Figs & Rouge Hydra Activ Hero Cream
Een super crème! Nadat ik dit had gesmeerd over mijn benen met mijn uitslag, zag ik al dat het minder werd. Het smeert fijn en mijn huid word er ook zacht van. De geur ruikt naar zonnebrand crème. Een top crème zonder poespas erin, want alle producten van Figs & Rouge zijn ook nog eens dierproefvrij.

De Hydra Activ Hero Cream is te koop op hun website Feel Unique voor € 23,04 euro. Wat ook heel leuk is dat ze in 10 verschillende designs hebben, waaruit jezelf mag kiezen.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.