Verzorging

Garnier Ambre Solaire BB Sun

2016-06-28-09-27-19-437
Hoewel ik eigenlijk niet kan zeggen dat we in de zomer zitten, vind ik toch wel fijn als er warme dagen tussen zitten wat basis make-up op te doen. Niet al te zwaar opmaken vanwege al het zweten enz en dat vind ik dan ook zonde. Heb je hele ochtend je best gedaan en paar uurtjes later smelt het al weer weg.

Dus laatst bij de Action zag ik de Garnier Ambre Solaire BB sun staan. In een zomerse verpakking met daarop duidelijke woord Hoog met daarin SPF 30. Het is natuurlijk erg belangrijk om je huid goed in te smeren tegen de zon. Hoewel het niet altijd super zonnig is hier in Nederland kan dit ook van pas komen als je op zon vakantie gaat. De BB Sun is speciaal voor gezicht en decolleté.
2016-06-28-09-27-19-437

De tube ziet de zelfde kleur uit als de verpakking.

Wat houdt nou BB in?
Een BB houdt in dat het een dagcrème of in dit geval een zonnebrandcrème met foundation samen in één zit. Ook voelt het ook luchtiger aan op je huid, zeker met de warme dagen.
2016-06-28-09-26-59-092

Zo ziet het eruit als je het deksel open maakt.

De BB Sun beschermt tegen:

  • UVA- UVB
  • Helpt rimpels door de zon te voorkomen
  • Egaliseert en laat stralen
  • Hydrateert
  • Anti- pigment vlekken

2016-06-28-09-26-10-976En zo ziet de kleur eruit. Nu vraag je natuurlijk af of er meerdere kleuren zijn? Nee dat hebben ze niet althans niet dat ik bij de Action heb zie staan alleen deze variant. Maar omdat dit een getinte formule heeft, houdt in dat de BB aanpas aan jou huidskleur en ja zelf ik heb het uitgeprobeerd. Ik moet ook dan zeggen dat het werkt en ben daar natuurlijk blij mee. Ook trekt het snel in en voelt niet vettig aan.

DSC_5484

Ik kocht deze voor maar € 3,99 euro bij de Action en dat voor een goed merk van Garnier. Ook pluspunten voor de SPF 30 die erin zit, dat het alles in één is, BB past aan je huidskleur (tenminste bij mij werkte het wel, maar weet niet of het ook geldt bij meiden of vrouwen met een hele lichte huidskleur) en zeker fijn voor de warme dagen als je bijna geen make- up wilt dragen. Dus ik ga zeker een voorraadje in slaan.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.