Lifestyle, Verzorging

Garnier L♥ving Blends

DSC_3380Heeey Jennifer gebruikt een andere merk shampoo?! Jaaa dat je zie je goed haha. Voor degene die mij al wat langer volgen weten ondertussen dat ik bijna altijd de shampoo en conditioner gebruik van Andrélon Deluxe voor gekleurd haar. Maar waarom ineens een andere merk?

Ik zag het voor het eerst op de televisie tijdens de reclame ( hoe kan het anders) ;-). En zo als jullie weten moeten de reclame’s eigenlijk in je hoofd blijven hangen zodat je die ene product gaat kopen. En ja dat was dit geval de Garnier Loving Blends die in mijn hoofd bleeft hangen. En natuurlijk alles wat nieuw is ben je nieuwsgierig erna.

Dus vorige week liep ik bij de Kruidvat naar binnen en zag ze meteen staan. Ook omdat ze gepromoot werden voor alle shampoo’s en conditioner voor € 2,50 euro ipv € 3,49 euro en voor de maskers € 5,- ipv € 5,99 euro. Dus ja dan hoefde ik niet over na te denken of ik ze mee wilde nemen, dus hoppa in mijn mandje.

Ik heb gekozen voor de shampoo, conditioner voor gekleurd haar of highlights en een pot herstellend masker voor beschadigd of breekbaar haar. Omdat ik mijn haar telkens opnieuw bij verf door mijn kapster wil ik dat mijn haarkleur mooi en gezond blijft uitzien. Doordat mijn haar telkens opnieuw geverfd wordt beschadigd ook mijn haar, dus daarom dat ik ook een pot herstellend masker heb bij gekocht.

DSC_3379

De shampoo en de conditioner voor gekleurd haar zit in een rode flacon. Er zit argan olie in waardoor je haar glans te geven en de cranberry zorgt voor tegen de antioxidanten. De inhoud van de shampoo is 300ml en de conditioner 200ml. Op de voorkant staat er duidelijk erop wat erin zit en voor welke haartype. Wat ook fijn is voor sommige mensen dat er geen parabenen in zit.

Op de achterkant van het flacon staat dat de argan olie Fair Trade is en dat is alleen maar goed. De doel is dat ze van deze coöperatie is het verbeteren van de arbeidsomstandigheden van de exploitanten en een duurzame economische ontwikkeling.

DSC_3385

Omdat ik mijn haar best wel vaak bij verf door mijn kapster, dan raakt mijn haar natuurlijk beschadigd. Vandaar dat ik deze leuke gele pot heb gekocht Op het pot heeft een honing graat printje waardoor het nog leuker oogt. Dus je raadt het dan al dat er in deze masker royal jelly, honing en bijenbalsem erin zit.

Waar voor dienen deze 3 voor ?:

  • Royal Jelly voor het versterken van het haar vanaf de wortel.
  • Bijenbalsem een natuurlijke stof gemaakt door bijen, bekend om zijn reinigende werking.
  • Honing om het haar te voeden.

Met het bronzer deksel draai je het van het pot eraf. Dan zie je een gele cremé dat heerlijk ruikt naar honing. Ook bij deze zit geen parabenen in.

DSC_3386

Wat vind ik er zelf van?

Ik ben er weg van! Ja dit ga ik zeker toe voegen bij mijn douche producten. Het is fijn in gebruik en ruikt nog eens heerlijk tijdens mijn haar wassen. Ze ruiken zeker niet té over heersend en de conditioner maar vooral het haar masker maakt je haar enorm zacht. Zelf zag ik het verschil aan mijn haar kleur dat het wat gezonder uitzag, zowel glans en bijna geen droge punten. Denk ook dat het meer door de masker komt. Want voorheen gebruikte ik geen haar masker. Dit raadt ik zeker aan en ik zelf heb ze bij de Kruidvat gekocht. Denk ook wel bij de Trekpleister & eventueel anderen drogisterijen.

Heb jij al iets uit de Garnier Loving Blends uit geprobeerd, zo ja en wat vondt je er zelf van?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.