Beauty

Go for the glow


Zomer (vakantie) voorbij, iedereen weer terug naar school of naar werk. Voor de make-up trends geldt hetzelfde. Zomerse kleuren worden in geruild voor najaar kleuren. Wat kunnen wij verwachten bij het merk Essence? Essence focus op chroom, kawaii, glitters en holografische glans effecten. Vandaag dan ook één van mijn favoriete budget highlighter palet.

Er zijn twee verschillende varianten van highlighter palet. Eentje met koele kleuren en de andere warme kleuren. Toen ik deze palet kreeg, was ik ontzettend blij mee dat ik de warme kleuren had. Want koele kleuren vind ik bij mijzelf niet staan. Ook aangezien ik zelf getint ben met een gele ondertoon.

De highlighter palet die ik heb heet 02 the warms en kost € 5,99. Er zitten drie holografische highlighter tinten waarmee je een prachtige glow krijgt. Je kunt zowel voor één kleur gaan, maar tegenwoordig kun je ook de kleuren met elkaar mengen.

Eerste kleur die je ziet is brons, daarna paars en de laatste licht roze. Zelf vind ik erg moeilijk om de highlighters goed op de foto te krijgen. Zeker als ze holografisch zijn. Ik heb er één in het daglicht gemaakt en één in het donker met flits aan op mijn camera. De foto die ik in het donker had gemaakt, daarop kun je goed zien dat het holografisch van kleur is.

Daglicht:   Met flits:

Mijn eerste indruk: is dat ik de verpakking zelf al heel mooi vind. Zelf vind ik persoonlijk kartonnen verpakkingen altijd wel wat hebben. Het geeft mij ook een warm en een zomers gevoel als ik ernaar kijk. De highlighters voelen fijn aan. Tijdens aanbrengen geeft de highlighter genoeg glow aan, na één keer aanbrengen was bij mij echt “WOW”. Ook omdat ik van tevoren niet had gedacht dat het zo goed zichtbaar was. Mijn favoriete kleur is paars vanuit deze palet. Het is weer wat anders dan een brons kleur.
Verder ben ik erg tevreden erover en ik zou het zeker aanraden als jezelf ook van warme kleuren houdt!

De Go for glow highlighter palet zijn al te verkrijgen bij de Kruidvat & Trekpleister.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.