Fashion

Hallo OTTO!

blogpost_cover_cindy_crawford 4
Soms vergeten we weleens dat er bedrijven of merken al héél lang bestaat. Zo had ik vorige maand over het make- up merk NYC dat het weleens een vergeten merk product is en dat ik die graag in het spotlight wilde zetten. Vandaag wil ik over het bedrijf OTTO hebben. De meeste van jullie kennen het of misschien wel helemaal niet. Zelf vind ik het erg leuk om merken of bedrijven naar voren te halen.

Cover_trowbackthursday_voorstel1
Online shoppen, wie doet dat nou niet tegenwoordig? Voordat de hele hype online shoppen kwam, weet ik nog heel goed dat paar jaren terug (en dan bedoel ik ook écht jaren terug) dan heb ik over toen der tijd dat ik nog een klein kind was in de jaren 80e dat mijn moeder altijd een dikke zware catalogus binnen kreeg van de OTTO. Voor mijn moeder was altijd een momentje voor haar zelf, dat ze heerlijk kon in bladeren wat er allemaal nieuws in stond. Naar mate dat ik zelf ouder werd, vond ik zelf ook erg leuk om in te kijken! Natuurlijk is de catalogus al 6 jaar niet meer en daarom kom het online shoppen meer in. Wat natuurlijk makkelijk is en vanuit je bank of eetkamer stoel lekker alles kunt aanklikken.

Wie is OTTO?
Wisten jullie dat OTTO is uitgegroeid tot de grootste online shopping wereldwijd?! In Hamburg zit het hoofdkantoor van OTTO. De vestigingen zitten in meer dan 20 landen. Totaal wereldwijd werken er ongeveer 50.000 mensen voor OTTO. Helaas stopte OTTO met zijn dikke catalogus in 2010 en 1998 gingen ze online. Wat ik eigenlijk best jammer vind, want zelf vind ik een boek makkelijker om in te kijken.
Ook hebben er bekende modellen samen met OTTO gewerkt denk aan Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Gisele Bündchen en niet te vergeten Sylvie Meis.

Naamloos

Wat verkoop OTTO?
OTTO heeft erg breed assortiment denk aan fashion zowel voor vrouwen, mannen en kinderen, huishoudelijk, multimedia en wonen. Ook verkopen ze bekende merken o.a. Nike, Gucci, Levi’s, Calvin Klein, Vero Moda, Kitchen Aid, Canon en nog véél meer. Eigenlijk één groote warenhuis wat je alles kan vinden voor iedereen.
Ook heb ik zelf al leuke items gezien vooral natuurlijk bij de afdeling fashion. 😀 

  • Gestreepte lange blouse van Vero Moda. 
  • Enkel laars van Tom Tailor. 
  • Overhemd met bloemen van Vero Moda.
  • Playsuit met kant aan de voorkant van Only. 
  • Gewatteerd crossbody van Guess. 
  • Maxi jurk van Vinvance.

kleding otto

Leuke webshop die betaalbaar is en je kunt er alles vinden wat je nodig heb.

Koop jij wel iets van OTTO of is het voor het eerst dat je OTTO heb gehoord?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.