Beauty

Hot Lips Met Etos

Cover

Creëer de perfecte lip-do met de 10 nieuwe kleuren Etos Colour Care lipstick! Met verleidelijke namen als Kings Kisses & Peach on the Beach kun je de nieuwe Etos Colour Care lipsticks maar moeilijk laten liggen. Niet alleen de namen, maar ook de kleuren zijn om van te smullen!

Etos Colour Care lipsticks hebben een lichtgewicht crème textuur die super zacht aanvoelt en je lippen tegelijkertijd verzorgt & beschermt. Zo blijven ze langdurig gehydrateerd en vooral zacht & kissable.

Zo mocht ik er 2 voor jullie uittesten. Ze zitten in een gouden hulsel met een doorzichtige dop. De dop gaat er ook makkelijk zowel af & terug weer op. Wat er ook op de achterkant van het dop staat is ‘beschermt & verzorgt met vitamine E’. En dat is erg fijn om te weten, want je lippen zijn toch kwetsbaar.

DSC_2925

Zoals ik zei mocht ik 2 kleuren voor jullie uittesten, dat is de kleur kings kisses de linkse op de foto & summer sweet de rechtse op de foto.

DSC_2928

Super de pigmentatie, de kleuren zitten tussen mat & glanzend in.

DSC_2892

De Summer Sweet is een rode lipstick.

DSC_2931

Jaaa dit is zeker een mooie kleur lipstick & ook dekt hij in één keer. Ook voelt het super zacht aan als je het aanbrengt.
DSC_28991     DSC_2899

De Kings Kisses is koraal licht roze.

DSC_2930

Op mijn arm voor een swatch vond ik hem zo mooie kleur. Maar toen ik op mijn lippen deed vond ik het tegenvallen. Meer doordat je mijn velletjes doorheen kan zien, ook vind ik deze kleur niet in één keer dekkend. Misschien omdat het een lichte kleur is?
DSC_2894     DSC_2896

De kleur summer sweet is mijn favoriet, dekt in één keer & voelt super zacht aan. Wel moet je naar paar uurtjes bijwerken, vooral bij de lichte kleur.

De Etos Colour Care lipsticks zijn per stuk € 2,99 euro & ze zijn al te verkrijgen bij alle Etos filialen.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.