Beauty

Illuminate by Ashley Tisdale


Fans van Ashley Tisdale opgelet! Ashley Tisdale heeft samen met BH Cosmetics een palette samen gesteld. De Beach Goddes 12 Color Eye & Cheek Collection en dat in één palette. Ashley Tisdale ken je o.a. van High School Musical.

Volgens BH Cosmetics en Ashley Tisdale is het een palette vol met zonnige exotische Caribbean vibe kleuren. De blush, bronzer en oogschaduws hebben warme tinten in zowel shimmers, matte als metallic kleuren. Creëer het hele jaar door die beach look!

De zomer komt eraan en bijna iedereen houdt van het strand. Althans ik wel! Dus kom maar op met die beach look! 😉

De verpakking is van karton. Zelf hou ik ervan en vindt het ook wat hebben. Enigste nadeel kan zijn is dat het sneller slijt. Maar dat is bij iedereen persoonlijk hoe je met je spullen mee omgaat.

Er ligt een doorzichtige plastic, met namen erop. Meestal weet ik niet wat ik met die plastic moet doen en laat dan maar erin liggen. Wat doen jullie ermee?

Er zitten 12 verschillende kleuren waaronder voor oogschaduw, blush en een bronzer. Ook zit er een spiegel bij, wat altijd handig is.

De swatchs
De eerste kleuren zijn van de bovenste rij. Heel intens en prachtig om te zien.

Kleuren van de tweede rij. Hier kun je wel zien dat deze kleuren zacht ogen, maar dat maakt het niet minder mooi. Want als je een beach look wil creëren dan wil je niet té heftig opgemaakt worden, maar juist dat gezonde look net of in de zon heb gezeten.

Ik heb deze palette natuurlijk uitgeprobeerd. Wel één klein nadeel, als ik één van de kleuren pak met mijn make-up kwast zit het palette onder. Vrijwel bijna geen fall outs en de kleuren zijn super! Zelf vind ik deze palette écht een aanrader. Niet alleen omdat het van Ashley Tisdale is, maar zoals ik zei de kleuren vind ik super en mooi voor een zomers look.

Illuminate by Ashley Tisdale De Beach Goddes 12 Color Eye & Cheek Collection is te verkrijgen bij boozyshop.nl.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

1 Comment

  1. Wat een mooi palette! Ik vond Ashley Tisdale vroeger altijd zo leuk haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.