Lifestyle

It’s party time met Essence!


Beautymerk essence viert dit jaar haar 15-jarig bestaan met een Big Birthday Party in het Tempodrom in Berlijn met een supergave sterrencast! De Duitse social mediaster en artiest Lukas Rieger en de succesvolle DJ en muziekproducer Felix Jaehn zullen gaan knallen op het essence hoofdpodium samen met een aantal internationale mystery guests. Voor de beste partyvibes ‘ever’ op 15 juli 2017! De essence Big Party zal in Berlijn plaatsvinden op 15 juli 2017. Deelname aan winactie vanaf 12 jaar (voor minderjarigen gelden bepaalde leeftijdsrestricties zoals geldend in Duitsland). Het feest begint om 15.00 uur ’s middags en duurt tot ongeveer 22.00 uur.

In 2002 bracht Christina Oster-Daum beautymerk essence tot leven met oneindig veel liefde, energie en passie. Sindsdien heeft het merk de harten van beauty-fans over de hele wereld en van alle leeftijden gewonnen met innovatieve en hoogkwalitatieve producten voor betaalbare prijzen. Dit jaar viert het merk het hele jaar door #15pinkyears en geeft Essence op 15 juli een spetterend feest met supercoole muziekacts in de Tempodrom in Berlijn. Lukas Rieger zingt zijn Essence birthday song “Side by Side”. Felix Jaehn zal zijn nummer 1 hits draaien en met zijn opzwepende beats iedereen aan het dansen krijgen. Essence fans en muziekliefhebbers kunnen
zich verheugen op een aantal internationale acts op de #essencebirthdaybash. Behalve genieten van optredens kunnen partygangers bijvoorbeeld ook hun eigen lipgloss creëren in de Essence Maker Shop. Er zijn zoveel verrassingen en superleuke activiteiten! De fans kunnen zeker zijn van een flinke dosis fun en exitement!

Zo’n 1.600 fans hebben de kans om dit megafeest met Essence te vieren. En de Essence fanbase kan zèlf een persoonlijke bijdrage doen in de vorm van een zelfontworpen VIP-ticket! Uit alle inzendingen zal Essence het winnende ontwerp kiezen en als officiële VIP-ticket gebruiken – de gelukkige winnaar wint vanzelfsprekend een VIP-ticket voor zichzelf en mag iemand meenemen om het feest mee te vieren!

Alle info over de Essence Birthday Bash kun je vinden in de gratis Essence app, die een nieuwe look & feel
heeft gekregen. Gebruikers kunnen in één oogopslag alle Essence social media accounts zien en worden op
de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Je vindt er ook leuke items voor bij de verschillende trend
editions en exclusieve content over 15 jaar Essence!
Een barcode scanner en storefinder maken het nog gemakkelijker om je favoriete product te vinden.
Verkrijgbaar voor Android en iOS.

De voorverkoop van de tickets start op 15 Mei 2017 via Ticketmaster en Eventim. De prijs is € 15,- per ticket plus de gebruikelijke kosten.

Meer informatie kun je vinden op de website van Essence.nl.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.