Lifestyle

Kerstzegels voor een goed doel

De feestdagen komen eraan… Voor de meeste mensen betekent cadeautjes inkopen, boodschappen doen, huis versieren en niet onbelangrijk kerstkaarten versturen naar je geliefde, familie en vrienden. Omdat er al zoveel via sociale media gaat, is en blijft kerstkaarten ontvangen het aller leukst dan op zo’n kille scherm te ontvangen. Dit jaar kun je weer voordelig kerstkaarten versturen samen met de kerstzegels van Sandd. En niet zomaar een kerstzegel, maar een kerstzegel waar ook nog eens een goed doel achter zit.

Vanaf vandaag kun jij als particulier/ ondernemer kerstzegels/ vellen kopen (op één vel zitten 20 kerstzegels op) bij Sandd. Het tarief van de Sandd Kerstzegel is gelijk gebleven aan vorig jaar, € 0,50, zodat het voor iedereen betaalbaar blijft om een kerstgroet te versturen.  Je profiteert daarmee van bijna 40% voordeel! Ben je ondernemer? Dan loopt dit voordeel nog meer op omdat de BTW op de zegels van Sandd aftrekbaar is. Een deel van de opbrengst van de verkochte kerstzegels gaat, net als vorig jaar, naar Pink Ribbon voor onderzoek naar borstkanker.

Inleverpunten
De kerstkaarten kunnen ingeleverd worden bij o.a. Blokker, Etos en bij vaste postpunten.

Code
Gebruik de persoonlijke code op de webshop en vul deze in bij “kerstcode van een Sandd medewerker gekregen?”: CX8C5
Via de code kan Sandd zien bij wie jij de kerstzegels koopt (in dit geval bij mij) ;-).

Kerstkaarten ontvangen vind ik ontzettend leuk en het staat ook nog eens sfeervol in huis. Dat kan je helaas niet zeggen als je via je mobiel/ IPad krijgt. Een deel groep mensen  die zeggen “dat het helemaal gratis is”, daar geef ik ze geen ongelijk in. Maar dan denk ik bij mij zelf “Kom op! Voor één keer kerstkaarten versturen?! Tegenwoordig kun je al leuke kerstkaarten kopen bijvoorbeeld bij de Action voor zoveel cent. Het is niet dat we elke maand kerstkaarten versturen, dan zal het natuurlijk een ander verhaal zijn. Maar goed iedereen zijn eigen mening. Voor mij betekent een kleinigheid dat je aan degene denkt en met het versturen van een kerstkaart maakt het nog persoonlijker. Ook verstuur ik alleen kerstkaarten van wie ik ook terug krijg. Die kaarten bewaar ik weer voor in het nieuwe jaar, zodat ik terug kan zien wie ons een kaart heeft gestuurd. Dus ik ga in ieder geval kerstzegels kopen, daarnaast vind ik het mooie doel om Pink Ribbon te steunen. Ik ga vooral van genieten tijdens het schrijven van onze kerstkaarten. Voor jullie wens ik ook alvast veel plezier met het schrijven van kerstkaarten en vergeet niet de code te gebruiken als je kerstzegels ga kopen bij Sandd.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.