Verzorging

Kruidvat After sun golden shimmer

Niet alleen voor de zon vakantie, maar ook hier in Nederland als de zon schijnt is het erg belangrijk om je huid goed te beschermen en te verzorgen. Ook al ben ik zelf licht getint, dan wil ik alsnog goed voor mijn huid verzorgen. Zelf gebruik ik altijd van het merk Nivea in een sprayvorm. Erg handig ook op de plekken waar je moeilijk bij kan.

Eind van de dag ga je toch douchen, nadat je hele dag heb ingesmeerd met zonnebrand crème. Maar dan… smeer je na het douchen nog in met een voedende crème of een aftersun? Zelf gebruik ik na het douchen een bodylotion van Nivea.

Nu zag ik laatst bij de Kruidvat een after sun met golden shimmer van hun eigen merk. Hoe leuk en mooi is om je gebruinde huid wat te laten glanzen? Zelf vind ik dat het mooi kan ogen, als het niet té glanzend is, dat ik als een discobal rond loop.

Het is een spray flacon wat voor mij een pluspunt is en er zit 200ml in. Ook het etiket vind ik erg leuk uitzien. Het is een droge olie spray dat verzorgt en voedt de huid na blootstelling aan de zon. Met daarin goudkleurige glitters voor een stralende huid. Ook zit er toegevoegde vitamine E in, dat voorkomt tegen huidveroudering.

Hier zie je op mijn hand de olie en daarin gouden glitters.

De glitters zijn vrijwel subtiel als ik op mijn huid uitsmeert. Dus het valt eigenlijk reuze mee. De olie trekt snel in en het ruikt heerlijk naar kokos. Ik ben er tevreden mee en ga hem zeker gebruiken. Het is een nieuw product van Kruidvat merk zelf en het is al te verkrijgen voor €4,99 euro.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.