Persoonlijk

Lang over nagedacht

Misschien is het jullie opgevallen dat ik geen FB pagina heb, althans voor Seeyanext en dat mijn Instagram account is veranderd zowel naar privé en naam. Binnenkort bestaat mijn website ook niet meer, dus vandaar dit laatste blogpost. Eind april 2019 is mijn website uit de lucht, dus mochten jullie nog iets terug willen lezen van een bepaald artikel dan weten jullie dat na april niet meer mogelijk is.

Mijn website bestaat 4 jaar waar ik enorm trots op ben en ook wat er allemaal uit voort is gekomen. Zo mocht ik o.a. samen werken met bekende namen. Het is niet vanzelf sprekend dat ze jou benaderen én het is niet altijd makkelijk. “Niet makkelijk” bedoel ik meer in de zin van hoe maak je nog een blogpost interessant, is er nog animo voor en zijn er niet meer bloggers die soort gelijk dezelfde blogpost hebben rond die tijd???

Daarnaast vergt het ook veel tijd, denk aan foto’s maken van producten, foto’s inladen, tekst maken, controleren etc. Op gegeven moment is dit geen hobby meer, maar in mijn geval qua gevoel het “moet”. De laatste tijd kreeg het gevoel van wil ik dit nog wel en kreeg ik ook minder zin in. Daarmee wil ik ook niet dat jullie op mij gaan zitten wachten wanneer er een artikel uitkomt. Misschien komt het ooit nog terug dat ik weer ga bloggen, maar voorlopig zit het er niet meer in.

Mochten jullie mij willen volgen op Instagram, dat mag altijd natuurlijk. De meesten van jullie weten dat ik naast bloggen graag fotografie doe. Voordat ik mensen toelaat op mijn Instagram kijk ik eerst wie jij bent voordat ik jou op mijn Instagram toe laat. Ik heb al een keer eerder over geschreven dat we teveel met sociale media bezig zijn (niet verkeerd bedoeld), maar er is zoveel meer dan alleen maar op je smartphone/ tablet te focussen. Daarnaast heb je bijna geen grip als je account open staat voor iedereen. Daarmee wil ik ook zeggen dat niet iedereen hetzelfde doel heeft op sociale media. Wil je daar over meer lezen over hoe ik erin sta over sociale media? Dat kan! Op mijn eerder artikel over Verslaving, open of toch privacy op social media? kun je daar meer over lezen.

Ik dank aan iedereen die graag mijn website bezocht en hopelijk ooit tot ziens!!!

Liefs,
Jennifer

You need to add a widget, row, or prebuilt layout before you’ll see anything here. 🙂

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.