Lifestyle, Verzorging

L`Occitane Pamplemousse Rhubarbe

DSC_4074
In de winter wil ik graag goed mijn huid verzorgen, soms lukt dat niet altijd om mijn eigen in te smeren. Dat komt ook meer dat ik daar niet aan denk of heb daar geen zin in. Sinds kort heb ik nu 2 verschillende bodylotion in mijn badkamer staan, zodat als ik heb gedoucht daarna gelijk me eigen insmeer met bodylotion. En omdat ik nu in mijn badkamer heb staan, dan vergeet ik dat niet en moet ik wel mijn eigen insmeren. Hebben jullie dat ook weleens dat je het vergeet en vooral nu met de winter maanden?

Ik had de L`occitane Pamplemousse al enige tijd in mijn kast staan en het kwam nu goed uit dat ik hem uit wilde proberen. De flacon ziet er mooi en standaard uit.  Door de verschillende letter types op de etiket oogt het speels. De Pamplemousse komt uit de lijn L’Occitane en Provence.
DSC_4070

Hier zie je wat er allemaal erin zit.
DSC_4080

Om deze flacon te openen moet je op het witte stuk opdrukken.
DSC_4077

Zo ziet het eruit als die open is.
DSC_4078

De textuur is licht, het smeert erg fijn en trek snel in. De geur ruikt heerlijk naar frisse grapefruit, de geur is niet héél erg sterk aanwezig. Dit is ook fijn om in de zomer te gebruiken ook met name de geur. Nu dit in mijn badkamer staat wil ik wel dit vaker gebruiken omdat het ik het fijn vindt en het maakt mijn huid zacht. Dat vind ik wel belangrijk dat het mij huid niet droog maakt en dat het goed verzorgd.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.