Beauty

Make Me Pretty

Cover1

Essence de trend edition “Make me pretty” komt met een complete kwastencollectie. Alle kwasten hebben zachte, synthetische haartjes van hoge kwaliteit. Het aanbrengen van verschillende texturen met “make me pretty” kwasten is ideaal. De coole grafische designs in felle kleuren maken deze beautyhulpjes tot ware eyecatchers. De ‘musthave’ van deze collectie is de multi use eyeshadow brush, een multi-talent waarbij maar liefst drie kwasten worden gecombineerd. Be happy… with essence!

Eyeshadow Blender Brush
De eyeshadow blender brush met platte haartjes is het ideale hulpje voor het blenden van oogschaduw. Met een paar gecontroleerde bewegingen heb je al een supermooie, egale finish. Verkrijgbaar in 01 keep cool & brush on.

Prijs € 1,99 euro.

keep cool & brush on

Precise Eyeshadow Brush
Absoluut nauwkeurig… de ronde vorm van de zachte haartjes maken het gemakkelijk om nauwkeurig oogschaduw aan te brengen. Perfect om gedetailleerd te werken. Verkrijgbaar in 01 eye to eye.

Prijs € 1,89 euro.

ess. make me pretty Pretty Precise Eyeshadow Brush

Multi Use Eyeshadow Brush
De multi use oogschaduwkwast is de ultieme ‘musthave’ van deze kwastencollectie. De praktische tool combineert drie verschillende oogschaduwkwasten in één – een gehoekt kwastje, een sponsapplicator en een fijne arcadeboog kwast. De haartjes van het gehoekte kwastje zijn ideaal voor het aanbrengen van gedetailleerde accenten op de oogleden & wenkbrauwen, terwijl de sponsapplicator geweldig is voor het aanbrengen van oogschaduw op een groter huidoppervlak. De arcadeboog kwast gebruik je om een schaduw aan te brengen voor diepte & om de arcadeboog vorm te geven. De applicators kunnen gemakkelijk worden omgewisseld. Verkrijgbaar in 01 cool tools.

Prijs € 2,99 euro.

ess. Make me pretty Multiuse Eyeshadow Brush

ess Make me pretty Multiuse Eyeshadow Brushess. Make me pretty Multiuse Eyeshadow Brushess. Make me pretty Multiuse Eyeshadow Brush

Eyebrow Comb
De wenkbrauwkam met twee uiteinden is het optimale gereedschap voor het perfect definiëren van je wenkbrauwen. Met het ene uiteinde breng je gemakkelijk en precies wenkbrauwpoeder aan om wenkbrauwen te accentueren & vorm te geven terwijl het andere uiteinde wordt gebruikt voor het kammen van weerbarstige haartjes. Verkrijgbaar in 01 here comes the brow.

Prijs € 2,59 euro.

ess. make me pretty Eyebrow Comb

Lip Brush
Vind je het lastig om een perfecte & vlekkeloze lipstick look te creëren? Dat is nu verleden tijd met de lip brush! Met de schuin afgesneden haartjes breng je de textuur heel precies aan. Voor een gegarandeerd perfect resultaat. Verkrijgbaar in 01 shhh, just kiss me

Prijs € 1,89 euro.

ess. make me pretty Lip Brush

Concealer Brush
De ronde kwast is een ware expert met het gemakkelijk blenden van concealer. Geen donkere kringen onder je ogen meer of ongewenste rode vlekjes en oneffenheden op je huid! Verkrijgbaar in 01 beauty is my business.

Prijs € 1,99 euro.

ess. make me pretty Concealer Brush

Powder & Highlighter Brush
Met de uitgewaaierde, superzachte haartjes & de speciale vorm van deze kwast breng je met gemak losse of compacte poeders aan. De kwast maakt het blenden van poeder en highlighter gemakkelijk & zorgt voor een vlekkeloze finish. Verkrijgbaar in 01 powder to the people!

Prijs € 3,39 euro.

ess. make me pretty Powder & Highlighter Brush

Blush Brush
De blush brush met een speciale schuine kop & zachte haartjes past zich aan aan de contouren van de jukbeenderen voor het bijzonder subtiel aanbrengen van blush. De kwast is ook ideaal voor het creëren van schaduw & het ‘shapen’ van de gezichtscontour. Verkrijgbaar in 01 blush up your life!

Prijs € 2,99 euro.

ess. make me pretty Blush Brush

Bronzer Brush
Een perfecte, natuurlijk ogende teint creëer je met deze bronzerkwast. De platte vorm en soepele haartjes nemen precies genoeg bronzingpoeder op voor een zongekuste look. Verkrijgbaar in 01 walkin on sunshine.

Prijs € 3,39 euro.

ess. make me pretty Bronzer Brush

De meeste kwasten ben ik zelf wel erg benieuwd naar vooral hoe zacht ze zijn. Dus ik ga zeker een kijkje nemen.

Essence Make me pretty is verkrijgbaar vanaf eind september t/m half oktober 2015 bij Kruidvat in België & in november Kruidvat & Trekpleister in Nederland.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.