Beauty

Make-up studio safari glow spring/ summer collectie 2017


Het is tijd om de koude winterdagen van je af te schudden en jezelf voor te bereiden op een nieuw beauty seizoen. Make-up Studio staat in de startblokken om een zomers wind door je makeup bag te blazen. De zomer van 2017 staat in het teken van relaxen, je innerlijke rust vinden én het creëren van een healthy look.

Verwacht de perfecte balans tussen warme en zonnige kleuren en een fruity pop of colour in de nieuwe make-up collectie. Laat je ogen spreken met de oogverblindende nieuwe Eyeshadow Duo van Make-up Studio: breng de mango en drakenfruit kleur aan voor de spannende pop of colour. Geef je wangen een sunkissed healthy glow met de nieuwe sensationale vloeibare highlighter. Hyper glaze je lippen met een truly nude lipgoss om je ogen te laten schitteren.

EYESHADOW DUO Safari Sunset
Maak een zomerse variant op de smoky eye met de nieuwe Eyeshadow Duo Safari Sunset. Geef je ogen een warme glow door de mango kleur met gouden glans aan te brengen. Blend it out met de matte drakenfruit kleur voor een fruity pop of colour. Prijs € 15,90 euro.

SHIMMER EFFECTS Champagne
De nieuwe Shimmer Effects Champagne is een kus van de zon gevangen in een flesje. Deze power highlighter is je geheime wapen voor dé gezonde en jeugdige glow. Geef je look de magische finish met deze prachtige champagne highlighter. Prijs € 15,90 euro.

BLUSHER 45 Terra Stone
Geef je wangen een relaxte gloed – die je krijgt nadat je de hele dag in de zon hebt doorgebracht – met Blusher 45 Terra Stone. Bouw de kleur van de blusher op voor jouw perfecte sunkissed cheeks. Prijs € 12,90 euro.

LIP GLAZE Truly Nude
Creëer een hyper glossy nude lip met de Lip Glaze Truly Nude. Deze musthave glaze is hyper glossy zonder glitters en glijdt ultra smooth over je lippen. Ervaar een ongekend luxe gevoel! Prijs € 15,90 euro.

De producten zijn vanaf heden verkrijgbaar in de webshop en geselecteerde Pour Vous winkels.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.