Beauty

Max & More highlighters


Ik zag het al een tijdje voorbij komen bij andere bloggers. De highlighters van de Action. Nu was ik zeker ook erg benieuwd naar, omdat ze op de shimmer bricks van Bobbi Brown lijken. Nu heb ik natuurlijk geen één van Bobbi Brown shimmer bricks, omdat ik het prijskaartje wat er aanhangt nogal prijzig vindt.

Natuurlijk heeft het misschien een voordeel omdat je dan zuiniger aandoet en dan ook langer mee doet met zo’n product. In mijn ogen kan dat net zo goed bij een low budget  make-up. Want zelfs ik gebruik niet altijd dagelijks dezelfde make-up producten of heb ook weleens dagen dat ik helemaal geen make-up op heb. Ook kan de pigmentatie tussen een high end en een low budget verschillend wezen.

Terug naar de highlighters van de Action. Ze zijn te verkrijgen in twee verschillende kleuren. Namelijk Nude en Pink. Ze zitten in plastic doosje met een doorzichtig deksel. Waardoor je de kleuren goed zie zitten.

Hier zie je met deksel open. De kleuren liggen naast elkaar als balkjes.

De swatchs van beide kleuren zien er ook goed uit.

Hier draag ik op de eerste foto de kleur Pink. Best wel een neutrale kleur, waar ik zelf ook van hou als ik een keer niet te zwaar wil opmaken. Op de tweede foto draag ik de Nude kleur. Best wel een warme kleur en zeker opvalt. De kleur Nude vind ik ook ontzettend mooi en geeft een mooie glow af.
  

Wat ik wel een voordeel van vind is dat je ook als highlighter onder je wenkbrauwen gebruiken of als oogschaduw te gebruiken één van die kleuren. Dus eigenlijk eigenlijk wel een multifunctioneel make-up product. Wel oppassen als je de highligter op je kwast aanbrengt, dat je niet teveel aanbrengt. Want het geeft best wel veel af qua pigmentatie. Wat ik dan zelf gebruik is een stippeling brush. Dat is een kwast waarvan de haartjes een beetje los van elkaar zitten en niet compact zoals bij een kabuki of gewone poederkwast. Hierdoor brengt de kwast een licht laagje aan.

Zeker een aanrader beide kleuren en dat voor € 1,89 euro per stuk bij de Action!

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

  1. Leuke tip!! Lijkt me inderdaad een leuk product voor die prijs

  2. Ziet er goed uit! Ik lees alleen maar positieve dingen over deze highlighters, ik denk dat ik er zelf ook maar eentje ga proberen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.