Beauty

Mermaid lijn van Essence


Beetje bij beetje komen de nieuwe producten in de schappen te liggen. Zo ook de make-up producten van het merk Essence. Wat kun je o.a. van Essence verwachten? Nieuwe prachtige highlights gebaseerd op de belangrijkste trends op de beautymarkt. Naast grote paletten gaat Essence dit seizoen voor iriserende effecten en professionele tools.

Vandaag heb ik drie leuke producten van de mermaid lijn van Essence die nu al misschien in de schappen ligt. Per Kruidvat/ Trekpleister is dat natuurlijk verschillend. Met name die winkel heeft eerder dan de ander.

Mermaid eyeshadow box 03 my shell in my castle
Naast mermaid eyeshadow heb je ook nog in drie verschillende varianten. Elk oogschaduw palette vertelt ook een eigen verhaal. De mermaid oogschaduw palette heeft een zachte en intense kleuren.

Mijn eerste indruk was “lijkt net kinder make-up” hoe het eruit ziet, maar wel lief. Maar hoe langer je naar kijk zie je een schelp vorm. Er zitten 10 verschillende kleuren in één doosje. De kleuren bevatten zowel mat en een parelmoer effect.

De blauw, groen en zwart tinten zien niet slecht uit die ik op mijn arm heb geswatcht. De twee verschillende licht roze had voor mij qua pigment beter gekund. De gouden kleur is meer een highlighter. Tijdens het aanbrengen goed je kwast aftikken, want er komt behoorlijk wat fall outs. De parelmoer effect is zeker aanwezig en de kleuren die ik heb gebruikt op mijn ooglid.
 

Glow like a mermaid highlighter
De highlighting poeder met zes stralendekleuren heeft de looks van de staart van een zeemeermin. Geeft de wangen en het gezicht de stralende glans van de magische onderwaterwereld.

Hier heb ik alle kleuren apart geswatcht. De kleuren zien er pastel eruit. Op mijn jukbeen heb ik alle kleuren in één keer gemengd met mijn highlighter kwast. De highlighter heeft een koele ondertoon. De highlighter is zeker aanwezig en ook daarmee mijn advies breng eerst een klein beetje aan. Ook moet ik eerlijk toegeven als ik met mijn kwast over de highlighter ga, dan kruimelt hij best wel. Maar verder als highlighter is die top!
 

Mermaid sprinkles top coat
De topper met grove glitters in blauwgroen geeft je nagels een unieke look die doet denken aan de staart van een zeemeermin of de schittering van de oceaan.

Zo ziet de kwast eruit, vrij simpel. De kleur vind ik ook erg mooi uitzien. Door dat een klein schelpje is afgebeeld op het flesje ziet het lief uit.

Nou als je met deze mooie producten geen zeemeermin voel, dan weet ik het ook niet meer. 😉

De prijzen van alle producten
Mermaid eyeshadow € 3,99
Highlighter € 3,59
Topcoat € 1,99

De producten zijn al eventueel te verkrijgen bij de Kruidvat en Trekpleister filialen. Let op! Het kan zijn dat de ene winkel eerder heeft dan de ander.

You may also like...

2 Comments

  1. Oh de highlighter vind ik er wel gaaf uitzien!

  2. Ik zou dit gewoon alleen al om de verpakking willen hebben! Zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.